free download 78 travel guides written by experts

Te Iubesc Mult, crestere spectaculoasa

În prima lună de prezenţă pe piaţă, Te Iubesc Mult, cel mai nou produs al Cramelor Recaş, a înregistrat o creştere spectaculoasă a vânzărilor

Peste 20% din totalul sticlelor vândute în luna februarie de Cramele Recaş au fost din gama Te Iubesc Mult, lansată cu ocazia Sfântului Valentin

La o lună de la lansarea celui mai nou produs al Cramelor Recaş, Te Iubesc Mult, vânzările companiei au înregistrat creşteri semnificative.

În luna februarie, peste 20% din totalul vânzărilor în unităţi ale companiei Cramele Recaş au fost făcute pe cele două variante ale vinului Te Iubesc Mult – roşu şi rozé.

“În prima lună de prezenţă pe piaţă a vinului Te Iubesc Mult, cantitatea de produse solicitată a depăşit aşteptările companiei, şi am fost nevoiţi ca în anumite zile să lucrăm cu un stoc minim in depozite”, a declarat Philip Cox, Director Comercial Cramele Recaş.

“Odată cu lansarea noii game, ne propunem să atragem consumatorii tineri, grup de consumatori pe care nu îl aveam în targetul celorlaltor produse din portofoliu. Produsele noastre clasice se adresează unui grup de consumatori matur (30+) şi destul de avizat în domeniul vinurilor. La numai o lună de la lansare, putem afirma că proiectul nostru este un succes, efectul fiind cel dorit”, a declarat Philip Cox, Director Comercial Cramele Recaş.

Deşi a fost lansat de Valentine’s Day, gama Te Iubesc Mult va ramane la vânzare pe parcursul întregului an, reprezentând un alt fel de a comunica sentimentele faţă de un prieten, o rudă sau, de ce nu, un coleg de serviciu. Cramele Recaş intenţionează ca până la sfârşitul acestui an să introducă în gama Te Iubesc Mult şi un vin alb, demidulce sau chiar dulce.

“Ne aşteptăm ca această gamă să fie un concurent redutabil al altor vinuri dulci, precum Ausbruch, Rai de Murfatlar sau Grasă de Cotnari. Faţă de aceste brand-uri, avem avantajul preţului în condiţii de calitate deosebită”, a declarat Philip Cox, Director Comercial Cramele Recaş.

Oamenii au motive să îşi “declare dragostea” pe tot parcusul anului, aşadar este posibil ca şi în celelalte luni ale anului să se atingă cote de vânzare cel puţin la fel de ridicate ca şi în luna februarie.

Despre Cramele Recaş
CRAMELE RECAŞ dispune de unul dintre cele mai moderne complexe de vinificaţie din ţară, dotat cu utilaje de ultimă generaţie şi cu un spaţiu de producţie şi depozitare de circa 10 milioane de litri de vin. Datorită deosebitelor condiţii climaterice din regiune şi nivelului tehnologic ridicat, Cramele Recaş este cel mai mare exportator de vin îmbuteliat din ţară şi se numără printre primii trei exportatori de vin îmbuteliat şi vin vrac din România, acest fapt fiind o încununare a unei tradiţii atestate documentar de peste 600 de ani.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *