metalshow

“Te cunosc de undeva!”, lider incontestabil de audienta, pe toate segmentele de public

Editia care i-a desemnat pe finalistii sezonului a fost urmarita de aproape 2.000.000 de telespectatori

Show-ul “Te cunosc de undeva!”, care i-a desemnat finalisti ai celui de-al noualea sezon pe Geørge, Theo Rose, Liviu Teodorescu, Feli Donose, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, a fost lider incontestabil de audienta, pe toate segmentele de public.

Editia care l-a avut drept castigator pe Geørge, cu o transformare in Fleur East, a adunat in fata micilor ecrane 1.925.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 22.53.

Asadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a aflat pe primul loc in clasamentul audientelor si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (20.00 – 23.23), o audienta medie de 9 puncte de rating si o cota de piata de 20,8%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra doar 6,5 puncte de rating si o cota de piata de 14,9%.

De asemenea, la nivelul publicului din mediul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Antena 1 este cel mai urmarit post de televiziune, cu o audienta medie de 7,6 puncte de rating si 22,3 % cota de piata, urmata de Pro TV, cu 6,9 puncte de rating si o cota de piata de 20,1%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 7,3 puncte de rating si o cota de piata de 17,9%, urmata de Pro TV, cu 6 puncte de rating si o cota de piata de 14,6%.

Sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, s-au ales finaliștii celui de-al nouălea sezon. Astfel, in Marea Finala din 28 mai vor intra cu sanse egale Theo Rose, Liviu Teodorescu, Feli Donose, George, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu. Nefinalistii  Anca Turcasiu, Paula Chirila, Rares Dragomir si Nicoleta Nuca vor urca la randul lor pe scena, pentru momente artistice si, ulterior, le vor acorda puncte colegilor lor, finalistii, alaturi de cei patru jurati ai show-ului, Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits si Aurelian Temisan.

In penultima editie a sezonului, Theo Rose a adus-o pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!” pe Dulce Pontes, cu un cintec sensibil, Canção do Mar”, în timp ce Paula Chirilă a jucat rolul unui italian veșnic îndrăgostit care cântă foarte bine, inclusiv românește, Toto Cutugno. Feli Donose a fost, de aceasta data, Fuego, Nicoleta Nuca a imitat-o cu multa energie pe viguroasa Jennifer Lopez, iar Rareș Dragomir a cântat “I like Chopin”, în rolul lui… Paul Mazzolini, cunoscut sub numele Gazebo. Anca Țurcașiu a uimit cu transformarea într-o mare cântăreață care a însemnat enorm pentru muzica lumii, franțuzoaica Edith Piaf, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu i-au readus pe scena show-ului pe doi foști concurenți și buni prieteni ai emisiunii, Anda Adam și CRBL, în timp ce Aurelian Temișan s-a privit în oglindă, de la masa juriului caci, pe scena, Liviu Teodorescu il imita cu piesa “Cand nu esti a mea”, lansata acum cateva zile. De altfel, Temisan insusi a cantat apoi melodia, alaturi de Ralflo, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”.

Tributul de sâmbăta aceasta a fost unul cu totul special, pentru că a fost pregătit de Florin Ristei și band-ul său, FreeStay, cu unul dintre colegii din Școala Vedetelor ai celei căreia i-a fost dedicat. Puștiul de altădată este astăzi tăticul Laurențiu Niculescu, directorul muzical al show-ului, iar cea căreia i-a fost inchinat acest emoționant moment a fost Mălina Olinescu.

Castigatorul serii a fost desemnat Geørge, care a imitat-o pe londoneza Fleur East, o artista devenită celebră după ce a participat la XFactor Marea Britanie.

Sursa:Kantar Media       
Copyright:ARMADATA S.R.L.        
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group       
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National       
Perioada 21 mai 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *