free download 78 travel guides written by experts

“Te cunosc de undeva!”, lider de audienta la orase si in toata tara

Show-ul transformarilor a fost urmarit de peste 1.700.000 de telespectatori

Cea de-a opta editie a show-ului "Te cunosc de undeva!", care l-a avut drept castigator pe Serban Copot. cu o transformare in Anthony Kiedis, solistul trupei Red Hot Chilli Peppers, a fost sambata seara lider de audienta, la orase si in toata tara. Show-ul transformarilor a fost urmarit de 1.720.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, 21.18.

Asadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a clasat pe primul loc si a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.00 – 23.21), o audienta medie de 7,8 puncte de rating si o cota de piata de 15,9%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 6,2 puncte de rating si o cota de piata de 12,5%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 6,9 puncte de rating si o cota de piata de 14,5 %, in timp ce Pro TV obtine 5,3 puncte de rating si 11,1 % cota de piata.

Sambata seara, la “Te cunosc de undeva!”, Andreea Antonescu și Nadir s-au imitat unul pe altul, iar Adrian Enache a adus pe scenă o legendă a Bollywood-ului, Raj Kapoor, într-o atmosferă magică de circ. Tania Popa i-a indemnat pe toți la joc, transformată în Daniela Condurache, iar Carmen Simionescu a cântat și dansat precum Janet Jackson. Deși Florin Ristei și-a dorit să întruchipeze un bărbat, ruleta personajelor a ținut ca acesta să joace încă un rol de femeie. Astfel, pe scena show-ului transformărilor, Florin a adus-o sâmbătă pe Amanda Lear. De un rol în travesti a avut parte și Cezar Ouatu, care a imitat-o pe solista trupei Eruption, cu piesa “One Way Ticket”. După ce, in editia anterioara, a cântat operă cu succes, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Viorica din Clejani a facut o demonstrație de rapp. Și asta pentru că s-a transformat în Carla’s Dream și, împreună cu fiica ei, Margherita, care a întruchipat-o pe Delia, au interpretat piesa “Cum ne noi”.

Castigatorul editiei a fost Șerban Copoț care l-a adus, pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!”, pe Anthony Kiedis, solistul trupei Red Hot Chilli Peppers.

Sambata seara, Alina Pușcaș a revenit alături de Cosmin Seleși, pe scena show-ului transformarilor totale, după ce a devenit mămica unui băiețel superb, pe nume Alexandru.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile All Urban si National
Perioada 7noiembrie 2015

Bucuresti, 08.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *