Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Te cunosc de undeva, din nou pe primul loc in preferintele telespectatorilor

Te cunosc de undeva! a fost şi aseară pe primul loc în preferinţele telespectatorilor. Show-ul de la Antena 1 a surclasat detaşat concurenţa, impunându-se lider de audienţă atât în rândul publicului comercial al Antenei 1, 15-54 urban, cât şi la nivel urban. Mari nume ale muzicii româneşti şi intrernaţionale au urcat sâmbătă pe scena supershowului în interpretarea celor opt concurenţi. Prince, Madonna, Elton John, Mădălina Manole, John Lennon, Loredana Groza, Justin Timberlake şi Michael Telo, aceştia au fost îndrăgiţii artişti care i-au adus pe concurenţii de la Te cunosc de undeva! faţă în faţă cu provocarea unei noi transformări. 

Transformările spectaculoase prin care au trecut cei opt concurenţi la Te cunosc de undeva! au cucerit şi aseară publicul, Antena 1 conducând detaşat clasamentele de audienţă. În intervalul de difuzare a emisiunii, Antena 1 a înregistrat în rândul publicului din mediul urban un rating mediu de 7.7 procente şi o cotă de piaţă de 18.8% , lăsând pe locul al doilea, la mare distanţă, programele principalului comptitor, Pro Tv. Acesta din urma a înregistrat un rating de doar 5.1% şi 12.6 procente share, în vreme ce locul al treilea în clasamentul de audienţă i-a revenit unei alte televiziuni din trustul Intact, Antena 3.

În minutul de aur, 22.36, Antena 1 a fost urmărita de 1108.000 de telespectatori din mediul urban, un număr de aproape patru ori mai mare decât al telespectatorilor care, la aceeaşi oră, urmăreau programul difuzat de Pro Tv.

Seara supertransformărilor a fost deschisă de Iulian Vasile, care a intrat în rolul celebrului interpret Prince. Provocările s-au ţinut lanţ încă de la repetiţii, concurentul trebuind să pună în valoare o atitudine foarte erotică, specifică artistului. Înconjurat de dansatoare foarte sexy, îmbrăcat şi machiat asemeni lui Prince, Iulian Vasile şi-a făcut apariţia pe scenă ca un adevărat superstar.

Madonna a fost vedeta în pielea căruia a trebuit să intre Lora în această ediţie la “Te cunosc de undeva!” Deşi s-a remarcat prin apariţii provocatoare pe scena concursului, în roluri precum Mary J Blige sau Anna Lesko, de această dată Lora a fost pur şi simplu răpitoare interpretând hitul “Hung up” al Madonnei. Într-un body asemănător cu cel purtat de celebra cântăreaţă în videoclipul piesei, pantofi cu toc şi dresuri de plasă, Lora a captat instant toate privirile. Atmosfera s-a încins şi mai mult când concurenta de la “Te cunosc de undeva!” a adus pe scenă şi coregrafia extrem de provocatoare a Madonnei.

După ce săptămâna trecută a intrat în pielea Cesariei Evora, Dan Helciug a avut parte şi de această dată de o provocare pe măsură. Îmbrăcat într-un costum roz, cu pălărie şi ochelari de soare, Dan Helciug a fost Elton John interpretând celebra piesă I’m Still Standing. Rolul i-a ieşit de minune, juriul arătându-se încântat de întreaga prestaţie. “Ce bine îi stă domnului Helciug când are de interpretat piese vesele, energice, pline de viaţă” i-a spus Ozana Barabancea, iar Andreea Bălan a punctat modul în care concurentul a reuşit să facă show, executând o coregrafie de senzaţie.

Maria Buzã a fost în aceastã searã o adevãratã stea a muzicii româneşti. Dupã ce sãptãmâna trecutã a fãcut senzaţie pe scena „Te cunosc de undeva!” în interpretarea legendarei trupe Vaya con Dios, de aceastã datã Maria a avut parte de un moment extrem de emoţionant. Artista a readus în memoriile noastre un artist foarte iubit, Mãdãlina Manole, şi un cântec cu o încãrcãturã emoţionalã deosebitã. Un rol extrem de greu, dar pe care Maria l-a susţinut extraordinar. În timpul interpretãrii sale, publicul, juraţii, dar şi prezentatorii super show-ului au fost de-a dreptul copleşiţi de emoţie. Ozana şi Alina nu şi-au putut stãpâni lacrimile.

Julia Jianu a avut parte şi ea de o transformare de-a dreptul spectaculoasã în aceastã searã la „Te cunosc de undeva!”. „Am avut un şoc când am aflat, pentru cã nu te joci cu o legendã a rock-ului şi cu o asemenea piesã!” Cu o perucã blondã de bãrbat, barbã şi ochelari fumurii, John Lennon – în interpretarea Juliei, a emoţionat spectatorii super show-ului, dar şi pe Ozana, în ochii cãreia au încolţit din nou câteva lacrimi. I-a fost extrem de greu, pentru cã mesajul piesei era atât de puternic, încât orice gest ar fi fost de prisos. Şi pentru cã unii juraţi i-au reproşat cã şi-a pus puţin amprenta asupra piesei, colegul sãu, Dan Helciug, i-a sãrit imediat în ajutor. S-a pus în pielea juraţilor şi a avut doar cuvinte de laudã pentru interpretarea Juliei.

Delia Matache a fãcut super show pe scena „Te cunosc de undeva” în interpretarea exoticei Loredana Groza. Transformarea i-a venit mãnuşã, juraţii neputând sã nu observe asemãnarea incredibilã dintre cele douã artiste. „Ai fost genialã. Pânã şi şanţurile gurii sunt ca ale ei!” i-a declarat Andrei.

Dupã ce sãptãmâna trecutã a avut mare lipici la public cu piesa lui Alex Velea „Yamasha”, Jorge a revenit într-o ipostazã incendiarã pe scena super show-ului „Te cunosc de undeva!”. Îndrãgitul artist a fãcut din nou senzaţie, primind doar cuvinte de laudã de la juraţi pentru transformarea în Justin Timberlake. Cu piesa „Cry me a river”, Jorge a susţinut întocmai coregrafia şi efectele vizuale ale artistului, iar membrii juriului au apreaciat foarte tare acest lucru. Ozana chiar i-a declarat amuzata: „Eşti cameleonic – tot timpul eşti foarte bun, şi asta începe sã mã enerveze!”

Dacã sâmbãta trecutã frângea inimile doamnelor din salã în pielea lui Julio Iglesias, CRBL a isterizat şi în aceastã sãptãmânã spectatoarele super show-ului „Te cunosc de undeva” în interpretarea „Ai si eu te pego”, a lui Michel Telo. CRBL a cântat cea mai în vogă piesă a momentului şi a plaăcut nu doar publicului, ci şi celui mai mare fan al lui: Eric, băieţelul lui Andrei Aradits.

Acesta a ţinut morţiş să vină la filmări pentru a-l întâlni pe CRBL şi, mai mult, a învăţat coregrafia piesei, reproducându-o împreună cu CRBL pe scenă.

Şi Mirela Boureanu i-a surprins pe telespectatori în acest weekend când a păşit pe scena Te cunosc de undeva! în calitate de invitat special. Îndrăgita prezentatoare a celui mai iubit realityshow matrimonial din România a acceptat provocarea de a fi pentru o seară Celine Dion, interpretând celebra piesă The power of love.

Seara supertransformărilor s-a încheiat chiar cu cel care a dat startul showului din această ediţie, Iulian Vasile fiind desemnat marele câştigător.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targeturile urban 15-54, all urban
Perioada 5 Mai 2012

Bucuresti, 06.05.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *