creative night talks

Te cunosc de undeva!, din 15 septembrie la Antena 1

Te cunosc de undeva, show-ul în care vedetele sunt de nerecunoscut, revine pe 15 septembrie cu un sezon de excepţie, numai la Antena 1. Lora, Crbl, Maria Buză, Jorge, Lavinia, Adrian Enache, Claudia şi Marian de la Haiducii vor trece în această toamnă prin transformări incredibile, sub privirile milioanelor de telespectatori, dar mai ales ale celor patru juraţi: Ozana Barabancea, Aurelian Temişan, Andreea Bălan şi Andrei Aradits.

Machiaje spectaculoase, costume senzaţionale, gesturi studiate în cel mai mic detaliu, voci antrenate pentru a le semăna celor ale artiștilor pe care concurenții îi vor aduce pe scena Te cunosc de undeva! sunt doar o parte dintre ingredientele emisiunii pe care Antena 1 le-o readuce telespectatorilor de pe 15 septembrie, în fiecare sâmbătă seara. Artişti de calibru din ţara noastră şi din străinătate vor prinde viaţa în interpretarea celor opt concurenţi ai acestui sezon.

Lora, CRBL, Jorge și Maria Buză au intrat deja în pielea unor artiști de renume precum Amy Winehouse, Elvis, Puff Daddy, Tina Turner, Gwen Stefany, Beyonce, Romica Puceanu, Sofia Vicoveanca sau Michael Jackson în primul sezon al emisiunii, sezon care s-a bucurat de o incredibilă popularitate şi de audienţe care au impus de aproape fiecare dată Antena 1 pe primul loc în topul posturilor de televiziune. Pe lângă aceştia, patru noi concurenţi au răspuns provocării de a intra în pielea unor artişti celebri din întreaga lume, astfel că telespectatorii îi vor putea vedea de pe 15 septembrie pe Adrian Enache, Lavinia Pârva, Claudia şi Marian Niculae, unul dintre soliştii trupei Haiducii, în ipostaze în care nu şi-au imaginat că îi vor putea surprinde vreodată.

Bucuresti, 26.08.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *