free download 78 travel guides written by experts

Te cunosc de undeva! conduce si saptamana aceasta clasamentul de audienta

Uite transformarea care i-a cucerit pe juraţi în această ediţie!

Sâmbăta aceasta, Caesars Palace din Las Vegas s-a mutat în platoul Te cunosc de undeva!, iar cea care a făcut acest lucru posibil a fost Lora. Preţ de câteva minute, pe scena emisiunii a strălucit nimeni altcineva decât Celine Dion, interpretarea piesei “That’s The Way It Is” lăsându-i pe toţi muţi de uimire. Pe lângă asemănarea dată de machiaj şi costum, Lora a impresionat încă o dată cu vocea ei incredibilă, câştigând şi premiul ediţiei. Telespectatorii au rămas şi sâmbăta aceasta alături de Antena 1 şi spectaculoasele transformări de la Te cunosc de undeva!, emisiunea impunându-se din nou lider de piaţă la nivel urban.

Deşi a mărturisit că nu a mai cântat până acum din repertoriul îndrăgitei Celine Dion, Lora i-a cucerit sâmbăta aceasta pe juraţi cu o interpretare impecabilă, aşa cum a apreciat Andrei Aradits. “Bravo ţie! Asta a fost marea ta provocare, să treci din timbrul tău în timbrul ei. Presupune nu numai intuiţie, ci şi inteligenţă”, i-a spus Ozana Barabancea Lorei. Şi colegii ei, dar şi cei doi prezentatori au fost cuceriţi, Alina şi Cosmin îmbrăţişând-o pe talentata concurentă.

Cu siguranţă, nu numai interpretarea Lorei, dar şi a celorlalţi concurenţi, i-a impresionat pe cei de acasă, emisiunea clasându-se pe primul loc în topul preferinţelor lor la nivel urban cu 7.3 % rating şi 16.4 % cotă de piaţă. Locul doi în ierarhia audienţelor a revenit postului Pro Tv care a înregistrat 6.7 % rating şi 15.2 procente share.

Săptămâna viitoare, telespectatorii se vor bucura de noi transformări incredibile la Te cunosc de undeva!, pe scena showului urcând King Africa – CRBL, Robbie Williams – Marian, Justin Bieber – Claudia, Anda Adam – Lavinia, Oceana – Adrian Enache, Celia – Maria Buză, Christian D – Jorge şi Nino D’Angelo – Lora.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe targetul all urban
Perioada 20 octombrie 2012

Bucuresti, 21.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *