Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Te-ai copt la soare? Mergi acasă și urmărește „Vacanța de vară a lui Moș Crăciun” la DIVA

Vacanța de vară a lui Moș Crăciun vă invită la orele prânzului către atmosfera răcoroasă a casei pentru că DIVA difuzează cele mai bune filme de Crăciun de luni până vineri de la ora 14:00, începând cu 2 iulie.

Temperaturile înalte reprezintă momentul potrivit pentru a visa la iarnă, la vremea rece și pentru a căuta o soluție de a mai răcori atmosfera. Acesta este motivul pentru care luna aceasta DIVA va difuza o selecție de filme cu Moș Crăciun. Nu sta în căldură la orele amiezii, mergi acasă și urmărește un film de Crăciun la DIVA!

Vacanta de vara a lui Mos Craciun

Filmul romantic Timpul Crăciunului (Journey back to Christmas) este programat pe 2 iulie și îi are în distribuție pe Candace Cameron Bure și Oliver Hudson. Filmul urmărește povestea unei asistente medicale din timpul celui de-al Doilea Război Mondial care călătorește în timp și ajunge în anul 2016 unde descoperă legături de familie și adevărata semnificație a Crăciunului.

Pe 12 iulie redescoperim filmul Înger de Crăciun (A Heavenly Christmas) cu Kristin Davis (Sex and the City) și Shirley MacLaine. Eve (Kristin Davis) are parte de un destin neaşteptat: devine un înger de Crăciun cu misiunea de a ajuta într-un caz nefericit.

Tot luna aceasta va fi difuzat, pe 16 iulie și filmul 12 zile de sărbătoare (Christmas in the air) cu Catherine Bell și Eric Close, dar și adorabilul film Trei codițe de Crăciun (3 Holiday Tails) cu Julie Gonzalo și Bruce Davison pe 18 iulie.

Ferește-te de căldură și urmărește Vacanța de vară a lui Moș Crăciun cu filme pentru întreaga familie de luni până vineri de la ora 14:00, începând cu 2 iulie!

RECOMANDAM:  Prieteniile și mariajele sunt puse la încercare în noul sezon al serialului ANATOMIA LUI GREY, în premieră în luna ianuarie la DIVA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *