Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Tchibo face așteptarea mai plăcută în traficul bucureștean

De multe ori plecăm grăbiți de acasă, fără să ne bem cafeaua, pentru a nu prinde ambuteiajele din intersecții, pentru a ajunge la timp cu cel mic la școală sau pentru a nu întârzia la birou.

Bucureștiul este unul dintre cele mai aglomerate orașe din Europa, iar pentru mulți dintre șoferi timpul petrecut în trafic este un adevărat coșmar din care și-ar dori să se trezească. De ce nu, cu o cafea bună.

Toamna aceasta, Tchibo revigorează simțurile șoferilor din capitală cu o cafea caldă, proaspăt preparată. În perioada 23 – 27 septembrie și 30 septembrie – 4 octombrie, echipele de promoteri Tchibo vor fi prezente în câteva dintre cele mai aglomerate zone ale Bucureștiului, oferind un pahar de Tchibo Exclusive celor care așteaptă lumina verde a semaforului.

Tchibo face asteptarea mai placuta in traficul bucurestean

Zonele vizate sunt Dimitrie Pompeiu, intersecția Șoselei Pipera cu Calea Floreasca, Pallady, Lujerului, Tineretului – Budapesta și pe Bulevardul Iuliu Maniu, în zona cuprinsă între Autogara Militari și Militari Shopping Center, unde promoterii vor fi prezenți, pe rând, timp de 4 ore pe zi.

Cafeaua Tchibo Exclusive are o tradiție îndelungată, fiind creată din cele mai bune boabe de cafea Arabica, completate cu boabe Robusta. Aceasta este disponibilă și în variantele Intense, cu un gust bogat și Decaf, cu o aromă delicată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *