free download 78 travel guides written by experts

Tata si fiica isi dozeaza adrenalina la Castigi in 60 de secunde

Vezi cine va fi tătic în faţa noilor provocări!

Cea de-a şaptea ediţie Câştigi în 60 de secunde are ca temă confruntarea tată şi fiică. Şi nu oricum, ci pe bani grei, puşi la bătaie de campionul divertismentului, Dan Negru. Cum se vor descurca senzaţionalele cupluri cu probele care mai de care mai ingenioase şi cum şi-au propus concurenţii să cheltuiască banii câştigaţi, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, într-o nou episod Câştigi în 60 de secunde.

Cea mai nouă ediţie Câştigi în 60 de secunde aduce pe platoul lui Dan Negru două cupluri senzaţionale. Tată şi fiică vin să îşi testeze îndemânarea şi abilităţile practice într-un nou episod al celui mai tare gameshow din lume, Câştigi în 60 de secunde. Şi nu oricum, ci pe o miză pe măsură: 100.000 de lei puşi la bătaie de campionul divertismentului, Dan Negru.

Florian Oprea are 42 de ani şi este zugrav. Împreună cu fiica sa Gabriela, de doar 17 ani, Florian speră să îşi securizeze nivel după nivel şi să pună mâna pe premiul cel mare. Cu banii câştigaţi, tatăl vrea să facă şcoala de şoferi, iar fiica sa vrea să îşi cumpere un laptop.

Cel de-al doilea cuplu de senzaţie este format din Ştefan, de 57 de ani, inginer constructor şi fiica sa Alexandra, în vârstă de 30 de ani, de profesie arhitect. Tatăl i-a insuflat fiicei încă din copilărie pasiunea pentru drumeţii şi sporturile extreme, aşa că nici că se putea un prilej mai bun pentru a concura împreună şi a-şi demonstra simţul practic şi abilităţile.

Cum se vor descurca senzaţionalele cupluri cu probele care mai de care mai haioase şi, mai ales, cum şi-au propus să cheltuiască banii pe care speră din tot sufletul să îi câştige, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, într-o nou episod Câştigi în 60 de secunde.

Bucuresti, 25.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *