free download 78 travel guides written by experts

Targul Online de Joburi, organizat de BestJobs, a ajuns la editia a V-a

Bestjobs organizeaza a cincea editie a Targului de Joburi Online, in perioada 15 octombrie – 22 noiembrie. Inscrierea companiilor a inceput deja si va continua pe tot parcursul targului.

Ca si la editia precedenta, acestia pot beneficia de standuri de prezentare (cu descriere text, logo, linkuri etc), pe BestJobs.
Iar candidatii, isi pot depune CV-uri la standurile deschise, incepand cu data de luni, 22 Octombrie. Candidatii vor avea la dispozitie, pe BestJobs, si un club de discutii si dezbateri, unde isi pot impartasi parerile si pot discuta despre targ, companiile inscrise, ofertele disponibile. Mai mult decat atat, in acest an, candidatii activi care aplica la cel putin un stand in cadrul targului, vor fi inscrisi automat intr-un concurs ale carui premii se vor acorda zilnic, prin tragere la sorti. Candidatii pot castiga cartea scrisa de unul dintre cei mai celebri miliardari din Statele Unite, Donald Trump – `Cum sa devii bogat`.

La targ poate participa orice persoana care are un CV in format Bestjobs, respectiv companiile interesate de crearea unei baze de date cu candidati potriviti pentru eventualele posturi vacante. Angajatorii au ocazia de a posta si interviuri online pentru o mai buna triere a posibililor angajati.
Editia precedenta a Targului Online de Joburi, din iarna anului trecut, a inregistrat 270 de companii inscrise si 130.000 de aplicatii. Editia din vara, dedicata exclusiv studentilor, a gazduit peste 350 de companii si a inregistrat un succes comparabil cu editia generala.
`La aceasta editie a Targului Online de Joburi ne asteptam sa depasim numarul de companii inscrise de la editiile anterioare`, declara Oana Carstea, Development Manager – BestJobs.

Bucuresti, 18.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *