Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Targul indragostitilor 2009

Alege cadoul potrivit!

Esti, ai fost sau vei fi indragostit !

Vino la TARGUL INDRAGOSTITILOR deschis la Teatrul National de Opereta ,,Ion Dacian”, in perioada 11 – 15 Februarie 2009. Vei putea cumpara, pentru iubita sau iubitul tau, bijuterii din aur si argint, carti, albume si obiecte de arta, fotogravura tridimensionala, decoratiuni, produse de confiserie, dulciuri siciliene, si multe alte cadouri.

Sufletele pereche vor vibra pe acordurile cvartetului Arpeggione, iar cei mai indrazneti vizitatori isi vor pecetlui iubirea cu verigheta sau inelul de logodna. Daca esti timid te ajutam sa gravezi declaratia de dragoste pe cel mai potrivit obiect-cadou.

Participantii la TOMBOLA  INDRAGOSTITILOR vor castiga prin tragere la sorti, in data de 14 februarie orele 14:00, 10 inele de logodna si un week-end  pentru 2 persoane, (cu pensiune completa, fara transport) intr-o vila de 4 stele din Albota, judetul Sibiu, oferit de revista Bucataria pentru Toti şi Agentia Travel House.

Si de data aceasta inima Bucurestiului vibreaza la Targul Indragostitilor!

Te aşteptam cu dragoste!

Organizatori: Accente NOI, Eikon; Partener: Teatrul National de Opereta “Ion Dacian”;  Partener media: Revista Bucataria pentru Toti; Sponsor: Agentia Travel House

Eveniment: Targul Indragostitilor 2009;

Tema: cadouri;

Perioada de desfasurare: 11 – 15 februarie 2009

Program de vizitare: 10:00 – 20:00

Intrarea libera

Bucuresti, 06.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *