free download 78 travel guides written by experts

Targul de Nunti Ghidul Miresei

Octombrie 2014

Cea de a XIII-a ediție a Târgului de Nunți Ghidul Miresei își deschide porțile pentru voi între 3 și 5 octombrie în Pavilionul C4-C5 din Centrul Expozițional Romexpo București. Ediția din toamnă acoperă în întregime cererea pentru aceasta perioada a anului, venind în ajutorul vostru cu propuneri de locații de nuntă, reduceri substanțiale la rochiile de mireasă și de ocazie, costume de ceremonie, verighete, bijuterii, invitații, mărturii, accesorii de nuntă sau decoruri în ultimele tendințe, fiind singurul loc unde vei găsi LICHIDARI DE STOC pentru NUNȚI. Aveți cel puțin 14 motive pentru a alege ediția de toamnă a celui mai mare târg de nunți din România:
1. Peste 200 de firme expozante vin cu o ofertă completa de servicii și produse specifice, de la EARLY BOOKING 2015 la LICHIDARI de STOC 2014, târgul fiind singurul loc din România unde se găsesc lichidări de stoc la orice ține de organizarea nunții.
2. De la cele mai noi locații lansate în 2014 până la cele mai renumite, puteți consulta oferte diverse pentru toate bugetele, cu meniuri de la 39 la 99 de euro dar și primele date disponibile pentru organizarea nunților din anii următori.
3. Rochiile de mireasă vor avea reduceri de până la 80% și vor exista și lichidări de stoc la colecțiile 2014.
4. În premieră pentru un târg de nunți de toamnă vei putea admira și proba rochii din colecțiile 2015 sau chiar comanda o creație specială care să îți poarte numele.
5. Vă așteaptă zeci de mii de modele de verighete pentru toate gusturile și bugetele, de la prețuri accesibile până la oferte de lux. În mod excepțional puteți consulta specialiștii în domeniu pentru realizarea unor bijuterii de nuntă unicat sau adaptate la dorințele voastre.
6. Veți descoperi noile tendințe pentru nunțile anului 2015 de la furnizorii de servicii foto-video, oferte speciale și pachete de la 400 până la 2000 de euro.
7. Veți putea alege din invitațiile personalizate sau cele clasice sau din mărturiile inedite precum țigări de foi, magneți foto tip portret sau sticluțe cu ierburi aromate.
8. La ofertele pentru muzica de nuntă, pe lângă formații și DJ se vor adăugă și efecte speciale cu echipamente de ultimă generație, lasere, mașină de fum sau gheață carbonică.
9. Fiecare vizitator va primi din partea organizatorilor, împreună cu biletul de intrare care costă 15 lei, un voucher în valoare de 50 de lei pe care îl va putea folosi la achiziționarea oricărui produs sau serviciu din cadrul târgului, de la rochii, costume, verighete la mărturii. Lista expozanților care primesc vouchere este publică AICI. Dacă întâmpinați probleme în folosirea voucherelor vă rugăm folosiți cu încredere adresa -> reclamatii@ghidulmiresei.ro.
10. La contractarea oricăreia din locațiile de nuntă prezentate în cadrul târgului primiți un voucher ce oferă un meniu gratuit. Lista expozanților care primesc vouchere este publică AICI. Dacă întâmpinați probleme în folosirea voucherelor vă rugăm folosiți cu încredere adresa reclamatii@ghidulmiresei.ro.
11. Numărul 22 al revistei Ghidul Miresei va fi lansat în premieră în deschiderea celei de a XIII-a ediții a Târgul de Nunți Ghidul Miresei.
12. ZIlnic, înainte de deschiderea târgului, puteți câștiga premii substanțiale participând la concursurile de pe site-ul târgului sau de pe pagina www.facebook.com/GhidulMiresei.
13. Cea mai valoroasă surpriză pe care am pregatit-o pentru voi și la această ediție, rămâne Tombola Ghidul Miresei cu premii inedite de la rochii de mireasă, la accesorii sau servicii foto-video.
14. Ediția de toamnă a Târgului de Nunți Ghidul Miresei este singurul loc unde te poți relaxa într-o limuzină pe acordurile unui saxofon, unde vei fi îndulcit cu biscuiți făcuți în casă după o rețetă delicioasă de către unul din expozanții noștri, vei primi cadou o floare de la una din florăriile prezente în târg sau vei putea asista la un ‘bubble show’. Acestea fiind doar o parte din surprizele pregătite pentru tine.

PARTENER PRINCIPAL: EUROPA FM – pe aceeași frecvență cu tine.

Bucuresti, 02.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *