free download 78 travel guides written by experts

Targul de Nunti Bucovina 2009

Inca nu te-ai decis cum sa fie nunta ta?. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Suceava si Iulius Mall Suceava, prin TARGUL DE NUNTI BUCOVINA iti vine in ajutor prezantandu-ti tot ce ai nevoie pentru o nunta ca in povesti. Pornind de la rochiile de mireasa, care iti incanta privirile prin designul lor deosebit, lumanari si parfumuri imbietoare, dantele, verighete si pana la incantatoarele buchete de flori, iti oferim tot ce este necesar pentru ca acest important eveniment din viata ta sa fie unul de neuitat.

Evenimentul se va desfasura in perioada 06-08 martie 2009 la Iulius Mall Suceava. Pe parcursul acestei expozitii vor avea loc o serie de manifestari conexe care se doresc a veni in sprijinul viitorilor miri

Manifestarea este specializata in rochii de mireasa; rochii domnisoare de onoare si de ocazie; costume pentru miri, cavaleri de onoare si de ocazie; bijuterii, ceasuri; lenjerie, manusi; genti pentru mirese si de ocazie; voaluri, palarii; incaltaminte de ocazie; coafura, cosmetica; aranjamente florale, buchete de mireasa; decoratiuni sali, baloane, huse; invitatii; focuri de artificii; sonorizare evenimente, foto & video; sali pentru organizare de evenimente; orgnizatori evenimente; surprize si cadouri; produse de cofetarie, panificatie si dulciuri; inchirieri limuzine, masini de epoca, trasuri; confectii si tricotaje pentru adulti si copii; altele.

Bucuresti, 26.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *