free download 78 travel guides written by experts

Targul de Jucarii organizat de Teatrul Masca, la cea de-a XIV-a editie

Duminica, 9 iunie, incepand cu ora 11.00, parcul Herastrau (intrarea dinspre Piata Charles de Gaulle) va gazdui cea de-a XIV-a editie a Targului de Jucarii organizat de Teatrul Masca.

“Targul de Jucarii a devenit o traditie pentru bucuresteni si este o buna ocazie pentru copii de a petrece timpul impreuna cu parintii lor. Ca in fiecare an, micii negustori vor transforma aleile parcului intr-un loc pitoresc, plin de culoare, un spatiu in care jocul se impleteste frumos cu lectiile despre generozitate si despre viata reala”,  declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Prima regula a jocului ii indeamna pe cei mici sa obtina o autorizatie, sa-si promoveze jucariile si cartile, pentru ca apoi sa le poata vinde sau schimba asistati in permanenta de actori. Timp de cateva ore, plimbarea de duminica dimineata prin Herastrau se va transforma intr-un un joc amuzant si inedit. 

Evenimentul are si o latura caritabila, pentru ca la final participantii vor fi incurajati sa doneze din jucarii copiilor fara posibilitati.  

Accesul participantilor/publicului la eveniment este liber. Inscrierile si obtinerea autorizatiilor se fac in parc incepand cu ora 11.00 si sunt gratuite.
Detalii pe www.masca.ro.

Organizator: Teatrul Masca
Cu sprijinul: Asociatiei KGSC Community
Parteneri media: RFI Romania, Bucuresti FM, Romania Libera, Ziarul Ring, Centrul Vechi, Curierul National, Sapte Seri, Zile si Nopti, Yorick.ro, Revista Accente, Casamea.ro, Port.ro, PRwave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, Lifeandthecity.ro, Redactia4fun.ro, Teatral.ro, Instilulmeu.ro, Senso TV, Teatrul.com, TV City
Eveniment recomandat de: Editura Nemira
   

Bucuresti, 06.06.2013

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *