free download 78 travel guides written by experts

Targul de Jucarii – a X-a editie

Duminica, 10 mai, incepand cu ora 11.30 va avea loc in parcul Herastrau (intrarea din Piata Charles de Gaulle) o noua editie a Targului de Jucarii organizat de Teatrul Masca.
“Targul de Jucarii, ajuns in cel de-al zecelea an de existenta, reprezinta deja o traditie pentru bucuresteni. Va asteptam si in aceasta primavara cu un eveniment in care copiii dumneavoastra vor invata cateva din regulile acestui joc “de-a afacerea” dar vor experimenta si placerea de a darui celor in nevoie. Este o lectie interesanta de la care copiii dumneavoastra nu ar trebui sa lipseasca”, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

In cadrul evenimentului, copiii de toate varstele vor putea sa-si obtina autorizatia pentru a-si deschide o “pravalie” unde vor putea vinde sau schimba cu alti copii jucarii si carti. Totul se va desfasura sub atenta supraveghere a actorilor care vor monitoriza in permanenta veniturile realizate. Acest tip de eveniment foarte atractiv pentru copii a numarat la editia anterioara 290 de participanti, iar veniturile realizate de acestia au ajuns la 8.419 lei.

La finalul evenimentului participantii sunt incurajati sa doneze din jucarii copiilor fara posibilitati.  

Targul de Jucarii face parte dintr-o serie de proiecte destinate copiilor, printre care se mai pot aminti Iepurasul la Masca sau Ora de Cultura. Aceste programe educative aduc in permanenta in atentia copiilor traditiile care ne definesc ca popor si incearca in acelasi timp sa ajute in procesul de educatie prin orientarea celor mici spre acte de cultura.

Accesul la toate aceste manifestari este liber.

Organizator: Teatrul Masca
Parteneri media: Smart FM, Radio Bucuresti, Port.ro, Sapte Seri, PRwave, Acasa.ro, Infoarte.ro, Prichindelul Meu.ro, Calendar Evenimente.ro

Bucuresti, 06.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *