Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast
Shadow

Târgul de IT&C pentru studenți, mutat în online. Care sunt caracteristicile generației de anul acesta și ce avantaje a avut desfășurarea evenimentului în mediul virtual

La începutul primăverii, târgul de IT&C de la Facultatea de Automatică din București s-a adaptat vremurilor de pandemie, având prima ediție care s-a desfășurat în mediul virtual.

Compania românească EXE Software a participat și de această dată la evenimentul organizat de Liga Studenților, unde tinerii interesați de ofertele din domeniu au vizitat standul virtual pe o platformă interactivă, au discutat cu reprezentanții companiei și au aplicat la oportunitățile de colaborare.

Un avantaj al faptului că evenimentul s-a desfășurat online a fost faptul că au participat inclusiv studenți care lucrează în afara țării sau chiar candidați care își doresc să se întoarcă în România.

Targ studenti IT

Similar cu edițiile precedente, profilul participanților la evenimentul de anul acesta a fost reprezentat de tineri aflați la început de carieră, studenți proaspăt absolvenți ai unei facultăți cu profil tehnic, care au competențe digitale foarte bine dezvoltate și o înclinație nativă pe partea de programare.

„Prin participarea la acest eveniment, ne-am dorit să promovăm EXE Software într-un mediu competitiv și să intrăm în contact cu numeroși studenți, a căror pregătire și cunoștințe îi recomandă ca viitori specialiști în domeniu. Am întâlnit tineri pasionați, creativi, dornici să învețe și motivați să construiască o carieră profesională în IT.

Am interacționat, am răspuns la întrebări și le-am oferit informații despre procesul de recrutare și posibilitățile de angajare, remarcând un interes ridicat în acest sens. De altfel, trecutul ne arată că tineri remarcabili de la acest târg ne-au devenit colegi în companie, în urma discuțiilor inițiate la eveniment”, a declarat CEO-ul EXE Software, Sorin Cosmescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *