free download 78 travel guides written by experts

Targul de cristale de Sf. Nicolae

Expozitia cu vanzare de podoabe, cristale si geme este organizata de Muzeul National de Geologie, in perioada 3 – 7 decembrie si reuneste peste 20 de expozanti din intreaga tara si strainatate.

"De Mos Nicolae, vizitatorii vor putea gasi cadouri spectaculoase: bijuterii din pietre semipretioase si pretioase, si minunate obiecte de decor interior: cristale, geode si flori de mina. Avand avantajul frumusetii, unicitatii si preturilor mici oferite de expozanti cu aceasta ocazie, suntem convinsi ca fiecare va descoperi cadouri rare pentru cei dragi." (Madalina Nailia, referent Relatii Publice)

Vizitatorii vor avea ocazia sa admire si sa achizitioneze piese unicat de o deosebita frumusete si valoare, reprezentative pentru regiunile miniere romanesti precum: Baia Mare, Brad, Rosia Montana, Ocna de Fier sau pentru cele mai indepartate colturi ale lumii: Brazilia, Chile, Afganistan, SUA, Canada, India, Australia.

Expozitia este deschisa zilnic, in perioada 3 – 7 decembrie 2008, in intervalul orar 10.00 – 18.00. Pretul de acces este de 6 lei/adult si 3 lei/redus.

Muzeul National de Geologie
www.geology.ro

Bucuresti, 03.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *