Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Târgul de Crăciun Veranda Mall: distracție și cumpărături pentru întreaga familie

Veranda Mall, împreună cu Autentic Events, organizează anul acesta târgul de Crăciun pentru locuitorii din zona Obor și nu numai, cu produse specifice acestei perioade și distracție pentru toată familia. Târgul va fi deschis zilnic, între orele 10:00 – 22:00, până la data de 7 ianuarie.

Zona de distracție, numită și Veranda lui Moș Crăciun, va fi luminată în fiecare seară și va transforma târgul într-o zonă ideală pentru a petrece timpul liber în compania celor dragi.

Veranda lui Mos Craciun 2017

În cadrul târgului vor fi prezenți peste 15 comercianți din diferite zone ale țării, cu produse tradițional românești precum sarmale, plăcinte moldovenești, vin fiert, bunătăți maramureșene sau decorațiuni. Vizitatorii târgului se vor putea bucura și de preparate dulci, cum ar fi turtă dulce sau cozonac. Atmosfera de sărbătoare este completată perfect de căsuțele din târg, care au fost împodobite de sezon.

Moș Crăciun va fi și el prezent la târg, unde va veni pe sania trasă de reni și îi va aștepta pe cei mici pentru a le oferi cadouri. Ajutoarele de nădejde ale Moşului, spiridușii, vor cânta, vor dansa și vor spune povești tematice alături de copii.

Mai multe detalii despre Târgul de Crăciun sunt disponibile pe website-ul www.verandamall.ro sau pe pagina de Facebook Veranda Mall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *