free download 78 travel guides written by experts

Targul Cadourilor de Iarna 2011

Start la “Desaga lu’ Mos Craciun”!

Accente NOI va invita in perioada 17 – 23 decembrie 2011, la Palatul Copiilor Bucuresti, sa vizitati TARGUL CADOURILOR DE IARNA “Desaga lu’ Mos Craciun”, dedicat publicului larg prin temele specifice perioadei.

Evenimentul se reflecta in promovare eficienta intr-un spatiu expozitional central si accesibil publicului din Bucuresti, asa cum am demonstrat la alte targuri de cadouri, si urmareste fidelizarea consumatorilor de produse specifice momentelor de sarbatoare prin evidentierea cererii si ofertei actuale si viitoare.

Pornind de la ecourile favorabile de care au beneficiat targurile de cadouri organizate la Palatul Copiilor, atat din partea vizitatorilor cat si din partea presei, apreciem ca editia de iarna va consolida exercitiul de imagine si traditia unei manifestari de succes organizata in Bucuresti.

Se expun produse si servicii, pentru cei mari si cei mici, in diferite ipostaze: decoratiuni de sezon, bijuterii cu pietre pretioase si semipretioase, cosmetice, artizanat, jucarii, dulciuri, produse gravate manual, design vestimentar, incaltaminte, posete, accesorii si multe altele.

In cadrul evenimentului, se vor regasi ateliere de creatie in care copii vor modela in lut, vor picta si decora obiecte din sticla sau ceramica.

Desaga lu’ Mos Craciun va aduce Tombola cu surprize si astfel, poti fi castigator prin tragere la sorti, in data de 23 decembrie, la ora 12:00, in baza fluturasului depus in urna special amenajata in incinta targului.

Va asteptam cu drag!

Bucuresti, 31.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *