Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Targul Cadourilor de Craciun, Antique Market, Targul de Produse Traditionale si KIDEX Baby Boom

se deschid joi, 29 noiembrie la ROMEXPO

Ca în fiecare an, în pragul sărbătorilor de iarnă, ROMEXPO îşi deschide porţile pentru unele dintre cele mai frumoase evenimente din portofoliul său: Târgul Cadourilor de Crăciun, Antique Market, Târgul de Produse Tradiţionale si KIDEX Baby Boom.

Târgul Cadourilor de Crăciun, deschis publicului larg în perioada 29 noiembrie – 02 decembrie si îşi propune să recreeze atmosfera magică a Crăciunului, oferind tuturor vizitatorilor posibilitatea de a pătrunde în spiritul sărbătorilor de iarnă, dar şi de a evita aglomeraţia specifică centrelor comerciale din luna decembrie.

Astfel, pentru cei care nu au uitat de caracterul simbolic al darurilor de Crăciun, îi aşteptăm la o sesiune placută de cumpărături. Produsele prezentate la târg vor fi variate şi adresate tuturor gusturilor şi categoriilor de vârstă: decoraţiuni pentru casă, produse bio, dulciuri, ceaiuri, căni, jucării pentru copii, dar şi idei de cadouri: bijuterii, cosmetice, parfumuri sau articole şi accesorii vestimentare: căciuli, mănuşi şi botoşei, genţi şi încălţăminte din piele.

Pentru că nu putem vorbi de Crăciun fără să includem şi gesturi de generozitate, în ultima zi de desfăşurare a târgului, The International Women’s Association of Bucharest organizează o nouă ediţie a IWA Christmas Bazaar, eveniment dedicat strângerii de fonduri în scopuri caritabile.

În aceeaşi perioadă cu Târgul Cadourilor de Crăciun şi pentru a treia oară anul acesta, Antique Market se deschide pentru iubitorii de artă, colecţionarii şi toţi cei ce doresc să ofere un cadou special cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Evenimentul va găzdui pentru expunere, evaluare şi vânzare: piese de mobilier şi decoraţiuni interioare, artă plastică, obiecte personale şi de colecţie, argintărie şi porţelanuri, bijuterii vechi, vehicule de epocă, icoane, colecţii de orologerie, monede, ilustrate, stampe, viniluri şi multe altele.

În acelaşi timp, Târgul de Produse Tradiţionale vă va încânta cu arome de scorţişoară, vin fiert, turtă dulce, dar şi cu produse bio oferite direct de către producători autohtoni.

KIDEX Baby Boom va completa cu succes tematica târgurilor mai sus menţionate oferind, pe langă o gamă variată de produse şi servicii, un program amplu de evenimente conexe din care nu vor lipsi: concursuri cu premii, recitaluri, momente de balet, scenete de teatru, proiecţii de film, spectacole inedite în interpretarea unor grupuri de copii, clovni şi personaje de poveste, toate pentru menţinerea antrenului şi a bunei dispoziţii.

Bucuresti, 28.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *