free download 78 travel guides written by experts

Targul Anticarilor la World Trade Plaza- Sofitel

29-30 Noiembrie 2008

Ore de vizitare: 10.00-18.00

Targul Anticarilor Rom-Antique se afla la cea de-a 32-a editie si ne face placere de a va comunica ca aceasta manifestare se bucura de un interes atat pe plan national cat si international, numarul vizitatorilor crescand de o editie la alta.

Sub aceeasi cupola veti putea gasi peste 80 de galerii renumite de arta si colectionari particulari din Romania, Anglia, Italia, Belgia, Austria si Irlanda.

Respectand traditia vom incerca cu ajutorul expozantilor sa aducem si la aceasta editie obiecte inedite, altele decat la editiile precedente, pentru a delecta iubitorii de arta: mobilier mare si mic, ceasuri, tablouri, obiecte traditionale vechi, carte, numismatica, monezi, lustre din Italia, obiecte mici de colectie. In premiera vor fi prezentate obiecte scoase la licitatie la celebrele case Sotheby’s si Christie’s si o piesa unicat, semnata de celebrul DALI.

In decursul anilor s-a constatat o crestere a interesului romanilor pentru obiecte de arta autentice, pentru eleganta si rafinament. Piata obiectelor de arta de la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului XX a devenit astazi deosebit de activa, in plina dezvoltare, plasand Bucurestiul in randul capitalelor lumii.

Bucuresti, 28.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *