free download 78 travel guides written by experts

Targ national de industrie alimentara si produse traditionale romanesti

Încă nu ti-ai făcut cumpărăturile pentru masa de Paşti? Ediţia specială de Paşti a Bio Alimenta Bucovina vine în sprijinul dumneavoastră cu cele mai delicioase produse tradiţionale româneşti şi nu numai

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în parteneriat cu SHOPPING CITY SUCEAVA, vă invită să vă pregătiţi masa de Pasti cu delicioasele produse tradiţionale prezentate în cadrul celei de-a VI-a ediţii a expoziţiei cu vânzare BIO ALIMENTA BUCOVINA.

Timp de 6 zile vizitatorii se vor putea delecta cu pască, cozonac, brânză de burduf în coajă de brad, păstrăv în cobză, palincă şi multe alte produse pregătite special pentru eveniment.

Pe lângă acestea, expozanţii noştri vă mai aşteaptă cu preparate din carne (cabanos, caltaboşi, cârnăciori de oaie, cârnaţi ardeleneşti, cârnaţi de casă, cârnaţi tradiţionali, cârnaţi de vită, ceafă afumată, costiţă afumată, kaiser, muşchi file, muşchi împletit, muşchi montana, slănină afumată, şunculiţă ţărănească, tobă, cârnaţi ţărăneşti, muşchiuleţ de porc, şuncă, şorici, jambon tradiţional, pastramă de vită, pastramă de oaie) dar şi lactate (brânză de burduf, brânză cu chimen, ardei şi busuioc, caşcaval cu chimen, caş afumat, caşcaval, urdă, unt de casă, telemea, iaurt, sana, lapte bătut, brânză de vaci, urdă, caş, brânză topită) sau produse de panificaţie şi patiserie (cozonaci de casă cu stafide şi rahat, covrigei săraţi cu chimen, ciocolată de casă, salam de biscuiţi, plăcinte, gogoşi tradiţionale, nuga, dulciuri de casă naturale, poale în brâu, prăjituri de casă, cornuleţe cu magiun, torturi tradiţionale, colac tradiţional).

De asemenea vizitatorii vor putea achiziţiona ceaiuri, tincturi, siropuri, alifii, produse bio, pernuţe terapeutice, comprese, săculeţi cu plante, suplimente nutritive, condimente bio dar şi produse apicole (miere de albine, lăptişor de matcă, polen, licoare sălăjeană) şi în plus dulceaţă de trandafiri, de gutui, de afine, de merişoare, de nuci verzi, de agrişe, de cireşe amare, sirop de brad, de păpădie, de cireşe amare, de capşuni, ulei natural de floarea soarelui – presat la rece, nerafinat.

Expoziţia se va desfăşura în perioada 07 – 12 aprilie 2012, la SHOPPING CITY SUCEAVA, şi va putea fi vizitată zilnic între orele 09:00 – 21:00.

Mai multe informaţii despre manifestare puteţi găsi pe site-ul oficial al Bio Alimenta Bucovina: //www.ccisv.ro/alimenta.

Nu uita să ne treci în agendă!

Bucuresti, 27.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *