free download 78 travel guides written by experts

Targ de haine si accesorii in Centrul Vechi al Bucurestiului

Odată cu venirea verii, ne pregătim cu toții garderoba pentru noul sezon și avem nevoie de inspirație la tot pasul. Merci Charity Boutique, singura ceainărie caritabilă din România, dă întâlnire tuturor doamnelor și domnișoarelor în zilele de 7 iunie (între orele 16.00-00.00) și 8 iunie (10.00-15.00), la Night & Day Garage Sale, ocazia perfectă pentru o sesiune de cumpărături în stil parisian.

Astfel, toți cei cei care vor avea drum, în weekend, pe str. Smârdan nr. 13, pot vizita spațiul cald și primitor al ceainăriei care va găzdui expozanți din cei mai diverși și obiecte la prețuri mici: haine, cărți, antichități, bijuterii și chiar dulciuri făcute în casă.

Scopul evenimentului este unul caritabil: strângerea de fonduri pentru achiziționarea a 5 cutii (100 pastile) FORTECORTIN, tratament obligatoriu în curele de tratare a cancerului. Medicamentul nu este disponibil la noi în țară, iar prețul este prea ridicat (100 euro/cutie) pentru ca cei 15 copii identificați de reprezentații Merci Charity Boutique să și-l poată permite.

Inițiativa Merci Charity Boutique vine în sprijinul ajutorării acestor cazuri sociale, dar și ca moment potrivit pentru toți cei care nu au puțin timp la dispoziție și își doresc să poată face cumpărături și pe parcursul nopții.

Pentru că întotdeauna există ocazii de a face o faptă bună, chiar și prin cumpărături pe timp de noapte!

Bucuresti, 04.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *