free download 78 travel guides written by experts

Tapeshop lanseaza Wibrain – Ultra Mobile PC

Declarat a fi un super gadget de ultima generatie la Cebit 2008, Wibrain este un produs care speram sa atraga atentia multor persoane.Credem acest lucru din 2 motive: unul pt ca este performant si extra mobil si doi pt ca este un gadget care poate face diferenta fata de alte produse.
Dar de fapt ce este acest Wibrain B1H si ce asteptari avem de la el? Este un UMPC (Ultra Mobil PC – categorie de care o sa mai auzim in curand) adica un calculator la dimensiunile unui gadget. Da, e corect!!!…. cu dimensiuni de 192(L) x 82(W) x 28.5(H) mm si doar 526 g (care poate varia in functie de configuratie) poti spune ca ai un gadget. Este dotat cu procesor VIA la 1,2 Mhz, 1GB DDR, HDD de 60 GB si un card video onboard.

Wibrain este adus in doua variante B1LH si B1H ambele cu software inclus; B1LH vine instalat cu Linux Ubuntu iar modelul B1H vine cu Microsoft Windows XP Home. Ambele modele sunt dotate cu ecran lcd de 4.8” WSVGA(1024 x 600) cu touchscreen, touchpad cu capabilitate de scrollare si o mini tastaura clasica QWERTY cu 50 de taste. De asemeni are si o latura multimedia deoarece ambele detin Webcam, port USB, mufa de casti, mufa microfon, 2 boxe integrate si conector standard VGA de 24 de pini. Din punct de vedere al comunicatiei produsele sunt inzestrate cu standardul 802.11b/g WLAN iar modelul B1H are suplimentar inclus si Bluetooth 2.0+ED. Dupa cum mentionam anterior ambele sunt compatibile Linux si Microsoft Windows.

Pe scurt, pot rula evident toate aplicatiile soft compatibile cu aceste sisteme de operare.

Este dotat cu o baterie Li-Ion cu 4 celule si evident pachetul vine cu incarcator inclus.

De remarcat si faptul ca la comanda se pot aduce si accesorii pt aceste Ultra Mobile PC printre care mentionam un “Docking station” (4 USB, 4 in 1 card reader, 1 port Ethernet RJ45 etc) care poate avea si unitate optica inclusa sau un “carkit” cu GPS inclus pt montare in masina.

Si evident dupa ce l-am laudat dpdv tehnic, trebuie sa vorbim si de expectantele financiare pt acest produs. B1H este disponibil la 1690 RON iar B1LH este dispobil la 1390 RON . Preturile includ TVA
Unde poate fi gasit? Aici.

Si ca de obicei ramanem in continuare fideli clientilor nostri si oferim transportul gratuit fara limita de pret (si fara sa includem in pretul produsului costul de transport), iar livrarea o facem in 24 de ore oriunde in tara.

Bucuresti, 30.05.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *