free download 78 travel guides written by experts

Tape Computer inaugureaza Divizia online TapeShop

Compania de distribuţie Tape Computer a investit 250.000 Euro în dezvoltarea Diviziei de vânzări online, tapeshop.ro.

Investiţia dedicată acestui nou canal de vânzare s-a axat pe dezvoltarea aplicaţiei online şi a stocului de marfă. De asemenea, o parte a investiţiei a fost directionată spre amenajarea unui sediu dedicat exclusiv tapeshop.ro. Aplicaţia tapeshop.ro este adaptată la nevoile actuale ale clientului online: interfaţă foarte uşor de utilizat cu un grad mare de accesibilitate a informaţiilor şi un comparator de produse ce ii facilitează clientului analize directe între produse din aceeaşi categorie, aspect care generează o decizie de cumpărare bine structurată.

În plus, pachetul de servicii oferit de tapeshop.ro răspunde exigenţelor specifice mediului de cumpărături online, promptitudine şi rapiditate în onorarea comenzilor prin utilizarea unui serviciu externalizat de transport. În plus, tapeshop.ro oferă livrare gratuită in maximum 24 de ore, gratuitate care nu este condiţionată de valoarea totală a comenzii.

De asemenea, pentru optimizarea procesului de service şi garanţii, tapeshop.ro va beneficia de suportul şi de experienţa de peste 14 ani pe piaţa IT a Tape Computer.

“tapeshop.ro, deşi este o divizie separată, va beneficia de un know-how bine consolidat oferit de Tape Computer. De aceea, îi putem asigura pe clienţii tapeshop.ro de o disponibilitate susţinută a stocului, preţuri competitive şi calitatea serviciilor, condiţii ce reprezintă reguli ale actului de cumpărare în mediul online”, a declarat Dan Gheorghevici, Director de vânzări al Diviziei online.

Datorită parteneriatului semnat cu GeCad E-Payment, noul magazin online oferă clienţilor posibilitatea de achiziţionare rapidă, comodă şi sigură, prin intermediul cardului de credit.

“Suportul oferit de Tape Computer se va concretiza în stoc şi un management al stocului adaptat la necesităţile pieţei, ceea ce va permite practicarea unor preţuri avantajoase, implementarea unui sistem de bonusare, de promoţii şi concursuri. Astfel, tapeshop.ro va întruni toate condiţiile pentru a deveni un important jucător pe piaţa online”, a declarat Bogdan Mitu, Director General Tape Computer.

Bucuresti, 25.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *