Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Tania Popa si Cezar Ouatu au ramas fara voce inainte sa urce pe scena, la “Te cunosc de undeva!”

Sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 20.00, la Antena 1

Tania Popa și Cezar Ouatu au făcut eforturi deosebite ca să-și poată duce la bun sfârșit transformările în Aretha Franklin, respectiv Silvia Dumitrescu, în ediția de sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 20.00, a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Și asta pentru că amândoi aproape rămăseseră fără voce, din cauza unor probleme serioase cu gâtul.

“În ziua show-ului, a trebuit să fac pauză vocală totală până în clipa în care am urcat în liftul transformărilor. Nici cu o zi înainte nu m-am simțit mai bine pentru că, la repetiții, am încercat să cânt piesa pe care o aveam de interpretat și nu am reușit. Așa se face că, la această ediție, am urcat pe scenă fără să fi repetat vreodată. Ozana mi-a recomandat să iau, înainte de filmare, o picătură de ulei de oregano, care este groaznic la gust, cu o linguriță de miere. Cu ajutorul acestui remediu am reușit să duc piesa la bun sfârșit”, povestește Tania.

Pauză vocală a fost nevoit să facă și Cezar Ouatu înainte să cânte în travesti, precum Silvia Dumitrescu. “A fost pentru prima dată când am rămas fără voce. Cu o zi înaintea filmării am început și un tratament cu antibiotice, pentru că altfel n-aș fi putut cânta deloc, în acea zi”, spune și Cezar.

Cum va aprecia juriul prestațiile celor doi artiști, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”

Bucuresti, 15.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *