Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Tango de aprilie

Pe coperta: Elena Basescu, fiica presedintelui, mereu deasupra. "Nu ma consider o fata frumoasa, poate doar o fata cu mai mult noroc decit altele. Si o fata cu un nume… Si datorita acestui nume am devenit atit de vizibila." "De trei ani sint impreuna cu Radu, nu ne-am despartit, asa cum s-a tot scris, dar nu s-a pus niciodata problema casatoriei, nici din partea mea, nici din partea lui." (Elena Basescu)

Supliment special: Remember Laura Stoica. Puteti citi aici ultimul interviu amplu al cintaretei.  Toate marturisirile ei capata acum nuante grave, care emotioneaza pina la lacrimi. Laura alesese revista Tango ca sa isi anunte sarcina si sa povesteasca pe indelete despre relatiile pe care le-a avut inainte de a-si intilni partenerul alaturi de care era, in sfirsit, fericita. In suplimentul pe care i l-am dedicat, Remember Laura Stoica, veti gasi ultimele ei declaratii, biografia ei completa, povesti inedite despre Laura ale celor care i-au fost alaturi pina-n ultima clipa, precum si unul din cele mai frumoase pictoriale ale cintaretei. "Am incredere in capacitatile mele si am auzit ca toate mamele dezvolta niste instincte extraodinare. O sa stiu, o sa simt ce e bine si ce nu pentru puiul meu. Si o
sa am in Cristi un sprijin de nadejde. O sa fie totul perfect. O simt deja." (Laura Stoica)

Camelia Sucu vorbeste, cu lacrimi in glas, despre despartire, despre mariajul ei de care s-a ales praful si despre Diana Lascarescu, care poarta in pintece copilul fostul ei sot. "Eu l-am iubit foarte mult pe Dan. Sint convinsa ca si acum am sentimente pentru el, pentru ca altfel nu m-ar durea. Dar departe de mine senzatia ca as fi o femeie parasita. In plus, am crezut foarte mult ca Dan isi va reveni." (Camelia Sucu)

Tudor Octavian, despre normalitate, arta si despre colectia lui Nastase. Intr-un interviu impresionant, omul aparte care este Tudor Octavian va poarta intr-o lume fantastica a culturii ca stil de viata si va redescrie coordonatele esentiale ale normalitatii intr-o lume sucita. "Faptul ca imi place sa muncesc sistematic este privit ca o mediocritate. Eu sufar de o anume inadecvare estetica. Ce vrei, sa fiu trist ca am doi copii facuti pe cale naturala? Sa fiu complexat de faptul ca atunci cind ma atinge un barbat fug de-mi sar ochii si nu suport decit atingere de femeie? Sa fiu chiar atit de rafinat, incit sa sufar din cauza ca imi place sa ascult muzica, nu manele, ci Mozart?" De asemenea, cunoscutul colectionar si critic de arta isi expune opiniile despre colectia de obiecte de arta aratate natiunii de catre Adrian Nastase. "La televizor am vazut doar o parte din icebergul colectiei lui Nastase, ca doar nu era nebun sa puna pe galantar adevaratele lui repere. Eu il stiu pe Nastase foarte bine la gusturi. Stiu ce a cumparat de-a lungul vremurilor din reflexul de pe piata. Eu nu cred ca s-a multumit doar cu ce a pus pe pereti. Si, in general, un colectionar pune pe pereti doar niste piese, restul sint tezaurizate." (Tudor Octavian)

Bucuresti, 6.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *