metalshow

Tandemul imbatabil pentru o garderobă fără vârstă

Ne place sau nu, trebuie să recunoaștem: trăim pe fugă. ‚Bombardaţi’ în fiecare minut de informații din toate părțile grație evoluției tehnologice, ne-am adaptat viața unui ritm nebun, însă tânjim după emoții, senzații și experiențe valoroase. Astfel că lucrurile și gesturile mici ajung să conteze din ce în ce mai mult, pentru că chiar și cea mai mică plăcere contribuie la menținerea unui spirit sănătos.

Asevi detergent balsam

Ne refugiem în varii plăceri (mai mult sau mai puțin) vinovate….iar una dintre ele este pasiunea pentru haine – culoarea, croiala, materialul, senzația la atingere, mirosul – deoarece contribuie la starea noastră de bine și la menținerea încrederii în sine. Și da, ne-am dori ca articolul de îmbrăcăminte cumpărat să arate la fel în timp, însă ține numai de noi dacă îl îngrijim corespunzător. Știm soluția deja, căci culoarea, textura, senzația plăcută la atingere se mențin cu ajutorul detergentului și al balsamului de rufe potrivite.

Mulți dintre noi suntem loiali unui detergent și unui balsam de rufe anume. De ce? Pentru că hainele sunt un subiect sensibil și odată ce am avut chimie cu un produs, rămânem loiali acestuia. Studiile arată că puterea de îndepărtare a petelor și parfumul sunt criteriile cele mai importante în alegerea unui detergent, iar mirosul este, categoric, factorul decizional în achiziționarea balsamului de rufe. Dacă beneficiile detergentului sunt binecunoscute și ne este aproape imposibil să mai trăim fără el, balsamul de rufe nu are încă o notorietate la fel de puternică pe cât ar merita:

1. Balsamul de rufe contribuie la o viață îndelungată a hainelor, în special când vine vorba de țesăturile delicate (lână, mătase).

2. Balsamul protejează pielea sensibilă prin proprietățile emoliente. Detergentul poate să usuce și să întărească țesăturile, care pot deveni abrazive iritând pielea delicată, în special pe cea a copiilor mici.

3. Balsamul lasă hainele moi și cu un miros plăcut care poate chiar înlocui parfumul.

Cele trei motive de mai sus vin la pachet cu trei experienţe parfumate:

1. Balsamul Asevi Pasion are o formulă concentrată care lasă rufele moi și plăcut parfumate, printr-o seducătoare combinație de note fructate și florale cu efect energizant.

2. Balsamul Asevi Zen oferă parfum elegant rufelor, dându-le acestora moliciune și o mireasmă unică. Zen fascinează prin combinația de esențe inspirate din armonia, puritatea și prospețimea naturii.

3. Balsamul Asevi Dreams are un parfum care te poartă într-o lume de vis și te îndeamnă să rememorezi momente de neuitat. Formula sa eliberează treptat un parfum subtil cu efect relaxant.

Iar când vine vorba de tandemul detergent-balsam, detergentul Asevi Max este aliatul de încredere, pentru că el combină maxima eficacitate cu prospețimea și un parfum unic. La fel ca balsamul Asevi, detergentul este indicat pentru toate tipurile de țesături, albe sau colorate.
Prospețime, miros plăcut, plăcere la atingere și haine care au o durată de viață mai lungă – o descriere ideală pentru bunăstarea garderobei tale, nu-i aşa? Simplu cât a-i spune… Asevi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *