free download 78 travel guides written by experts

Tandem Consulting lanseaza “Happiness Bricolage”, cursuri practice de fericire

In asteptarea Craciunului, spiritul de sarbatoare se face simtit pretutindeni, atmosfera se destinde si in mediul profesional, iar Mos Craciun se pregateste sa descinda chiar si in mijlocul birourilor. Si fiindca orice sarbatoare e un bun prilej sa ne distram si totodata sa ne (re)descoperim, Tandem Consulting lanseaza programul “Happiness Bricolage – Cursuri practice de fericire”. Aceste ateliere de dezvoltare personala debuteaza cu tema “Your Christmas Story” – tocmai buna pentru petrecerea de Craciun a angajatilor. Mai in joaca, mai in serios, si fericirea se invata.  

Cum putem sa imbinam utilul cu placutul, emotiile cu actiunea, distractia cu dezvoltarea astfel incat sa invatam cresterea ca indivizi prin asumarea si activarea propriului potential? Fiindca se apropie momentul bilantului si al rezolutiilor, Tandem Consulting ne propune, incepand din 4 decembrie 2008, programul “Happiness Bricolage – Cursuri practice de fericire”. Urmarind sa stimuleze creativitatea pragmatica prin utilizarea dinamicii de grup si a spiritului ludic, atelierele Happiness Bricolage se adreseaza celor care vor sa rupa rutina, sa se exprime autentic si sa invete cum sa gaseasca solutii proprii la diverse contexte provocatoare, mai mult sau mai putin comune. Pe parcursul a 2-3 ore, atelierele combina elemente de improvizatie, art-terapie, psihodrama, consiliere, facilitare si coaching, incluzand atat scurte expuneri teoretice si prezentari ale unor cazuri reale, cat si  multe exercitii practice.

In decembrie, “Your Christmas Story”

Primele workshop-uri Happiness Bricolage au tema “Your Christmas Story” si se vor organiza saptamanal, in perioada 4 – 23 decembrie a.c. Concret, se dau x participanti, dintre care se alege una bucata Mos Craciun, costumat si accesorizat dupa canoane. Atmosfera e intregita de un brad impodobit a sarbatoare, muzica de sezon, miresme de scortisoara si decoratiuni cu turta dulce si covrigei. Se prefateaza cu informatii interesante si curiozitati si se completeaza cu voie buna la discretie. Pentru cei dornici de invatatura bogata, programul poate include o degustare de vinuri ori sampanie sau o demonstratie de stil si vestimentatie cum ii sade bine fiecaruia de sarbatori.

Misiunea: nu imposibila, ci creativa, originala, accesibila si, mai ales, distractiva si plina de invataminte. Participantii sunt invitati sa se implice fara retineri: sa-i scrie o scrisoare Mosului, lor insisi ori managerului firmei, daca la workshop participa colegi de munca, ori sa creeze, din recuzita pusa la dispozitie (carioca, celofan, coli desen, hartie si panglici colorate, foarfece, lipici, capsator, scotch, bete de frigarui, paie de cocktail, staniol etc.) un cadou care sa reflecte ce-si doreste fiecare in plan profesional sau ce i-ar placea ca firma sa-i asigure in plan personal. Dupa ce fiecare lucreaza la “constructia” propriei dorinte, indraznetii ii citesc Mosului scrisoarea, iar cei care au pregatit felicitari cuiva de departe sau mesaje pentru conducerea firmei pot ingrasa cu un banut porcusorul-pusculita in schimbul unui timbru simbolic Happiness Bricolage. Astfel, scrisorile pentru cei dragi pornesc la drum, iar cele destinate firmei raman intr-o cutie care va fi inmanata managerului. In final, dupa ce fiecare va fi construit povestea pe care isi doreste s-o traiasca, va analiza ce a obtinut si cu ce ganduri sau sentimente porneste spre noi experiente.

Parteneri: www.121.ro – comunitatea femeilor senzationale si… Mos Craciun.

Bucuresti, 24.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *