free download 78 travel guides written by experts

TANDBERG – prima companie care demonstreaza interoperabilitatea sistemului

său de teleprezenţă pe trei ecrane, cu cel implementat de către Cisco

Sistemul de teleprezenţă totală implementat de către TANDBERG oferă o capacitate de interoperabilitate ce face posibilă extinderea colaborării între companii TANDBERG (OSLO: TAA.OL) a demonstrat realizarea cu succes a interoperabilităţii între sistemul de teleprezenţă TANDBERG şi sistemul Cisco CTS 3000. Această demonstratie, prima de acest tip făcută vreodată, a fost posibilă prin integrarea Protocolului de Interoperabilitate al Teleprezenţei (TIP) în Serverul de Teleprezenţă TANDBERG, soluţie deja premiată în diverse rânduri. Prin intermediul acestei integrări, TANDBERG adaugă soluţiile de teleprezenţă oferite de Cisco în lista soluţiilor compatibile de teleprezenţă, alături de care poate funcţiona, păstrând totuşi experienţa high-definition pe trei ecrane.
 
“În timp ce construim o comunitate video globală, este necesar ca organizaţiile să nu fie închise chiar prin intermediul tehnologiei”, a declarat Frederik Halvorsen, CEO TANDBERG. “Soluţiile noastre de teleprezenţă completă sunt compatibile cu o gamă variată de alte sisteme, inclusiv cu soluţiile oferite de Polycom şi Microsoft. Suntem foarte bucuroşi că acum putem să le furnizăm valoare adăugată clienţilor noştrii, prin aducerea unei experienţe similare realităţii, pe trei ecrane atât utilizatorilor teleprezenţei TANDBERG cât şi celor care folosesc soluţia omonimă oferită de către Cisco. Această demonstraţie reflectă misiunea continuă în depăşirea de noi bariere, prin oferirea de noi soluţii, uşor de explicat şi prin protejarea pe viitor a investiţiilor în soluţii video, făcute de clienţii noştri.”

Conform celor de la Frost & Sullivan, deşi multe companii se gândesc iniţial la teleprezenţă ca la un substitut pentru călătoriile corporate cu avionul, tehnologia este cu atât mai valoroasă cu cât se poate conecta cu uşurinţă la alte soluţii destinate teleconferinţelor – în interiorul sau exteriorul organizaţiei – pentru a asigura participarea tuturor persoanelor vizate la orice întâlnire. Clienţii TANDBERG au văzut deja valoarea interoperabilităţii între sisteme compatibile de teleprezenţă şi video conferinţă pentru colaborarea dintre companii, păstrând în acelaşi timp cea mai bună experienţă vizuală şi auditivă posibilă. TANDBERG este în mod constant prima companie care oferă cele mai avansate soluţii de interoperabilitate de pe piaţă, demonstrate prin:

·    TANDBERG primul sistem care a reuşit conectarea multi-screen, high-definition, prin intermediul teleprezenţei cu sistemul omonim CTS 3000 oferit de Cisco (vezi video).
·    TANDBERG prima companie care a reuşit să ofere o soluţie care poate funcţiona alături de un sistem compatibil menţinând o experienţă asemănătoare realităţii, oferită de teleprezenţă
·    TANDBERG prima companie care a reuşit să facă posibilă conectarea unui format video high-definition specific cu Microsoft Office Communicator şi trăirea experianţei imersive create de teleprezenţă
·    TANDBERG prima companie care a livrat un portofoliu complet de soluţii de teleconferinţă şi video conferinţă în format HD care să funcţioneze împreună cu alte standarde compatibile, atât în interiorul organizaţiei cât şi în comunicaţiile dintre companii.

Interoperabilitatea cu Cisco CTS 3000 şi alte sisteme Cisco va fi disponibilă prin intermediul unui upgrade software la soluţia Server de Teleprezenţă TANDBERG, în cursul acestui an.

New York si Oslo, Norvegia, 18.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *