free download 78 travel guides written by experts

Tanarul Brad Pitt vine la Romantica

Există o legătură foarte puţin cunoscută între serialul Dallas şi marele actor Brad Pitt. Superstarul a primit unul dintre primele roluri din cariera sa în Dallas. În serialul difuzat de postul de televiziune Romantica, pe atunci, nici nu se putea pune problema ca Brad Pitt să îl concureze pe J.R., adică pe Larry Hagman. Peste ani, lucrurile s-au mai schimbat.

Telespectatorii Romantica îl vor putea vedea pe tânărul Brad Pitt în patru episoade: 264, 265, 266 şi 271. Prima apariţia în Dallas a iubitului Angelinei Jolie va avea loc pe 6 iunie, de la orele 19.00 la Romantica.

Postul de televiziune Romantica le-a pregãtit telespectatorilor sãi o varã ca în filme! Cea mai îndrãgitã echipã de salvamari vine la Romantica în cunoscutul serial "Baywatch-salvamarii". Un Fãt Frumos îºi va cãuta perechea în reality show-ul "El principe azul"(Fãt Frumos fãrã pereche). Doamnele ºi domniºoarele vor vedea în telenovela "Este pentru ultima datã" (Ni una vez mas) cã educaþia, starea financiarã sau vârsta nu conteazã în momentul in care suferã un abuz. Toate serile cãlduroase de varã vor propune Filmul Romantica de la orele 22.00.

Bucuresti, 04.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *