metalshow

Tanar si bogat

Cum sa faci avere de tanar, pentru totdeauna
Robert T. Kiyosaki impreuna cu Sharon L. Lechter
Curtea Veche Publishing

Review by Rudi

Seria „Tata bogat” continua cu o noua aparitie benefica la Editura Curtea Veche. Este vorba de „Tanar si bogat” a deja cunoscutilor autori si in Romania Robert T. Kiyosaki impreuna cu Sharon L. Lechter.

Robert T. Kiyosaki, fost ofiter in Marina Militara si pilot de elicopter, a infiintat o companie ce a scos pe piata un prim produs din nailon pentru surferi, s‑a pensionat la 47 de ani, ocupandu‑se in continuare de investitii.
Sharon L. Lechter, contabil de profesie, fondatoare a primei reviste pentru femei din Wisconsin, mama a trei copii, este preocupata sa readuca in viata copiilor cartile. Cartile celor doi sunt create pentru toti cei interesati sa‑si imbunatateasca educatia financiara.

 „Eu nu sunt impotriva platii taxelor si impozitelor. Acestea sunt niste cheltuieli de trai normale intr‑o societate civilizata. Fara taxe si impozite, nu am avea politie, pompieri, profesori, doctori si asistenti medicali, tribunale, drumuri, semafoare si, desigur, politicieni. Ceea ce vreau eu sa subliniez […] este faptul ca trebuie sa invatati sa controlati – in mod legal si inteligent – modalitatea de plata a taxelor si impozitelor, suma pe care o aveti de platit si momentul in care trebuie sa le platiti” – ne destainuie Kiyosaki.

Tanar si bogat ne arata cele patru parghii cu care putem sa reusim: parghia mintii, parghia planului, parghia actiunilor si parghia primului pas.
„David a putut sa‑l invinga pe Goliat datorita faptului ca stia cum sa puna in practica puterea parghiei. Un tanar impreuna cu banala prastie s‑au dovedit mai puternici decat temutul Goliat. Aceasta este puterea parghiei” (Robert T. Kiyosaki).
Citind, descoperiti cum gandurile voastre pot deveni realitatea voastra.
Cel mai bine este sa devenim bogati de tineri, dar sa ne si retragem din activitate, urmand exemplul lor, tot de tineri – cam asta ne invata cei doi autori in aceasta carte. Subtitlul este sugestiv «Cum sa faci avere de tanar, pentru totdeauna»
Adica sa nu muncim din greu toata viata.
Suna bine, nu?
Va tenteaza?
Cititi si invatati. Apoi aplicati!
Convingeti‑va!

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *