Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

TAMI se lanseaza in Romania

TAMI – O noua revista pentru copiii prescolari va aparea in Romania. Evenimentul de lansare va avea loc joi, 1 noiembrie, orele 12:00, la gradinita Arc-en-Ciel din strada Traian nr. 141.

Va asteptam alaturi de gazdele noastre, copiii si cadrele didactice din gradinitele Arc-en-Ciel sa descoperiti surprizele primului numar, intr-o atmosfera plina de culoare si de veselie. Printre surprizele pregatite de organizatori, se numara si un mini recital al corului de copii Arc-en-Ciel.   Incepand cu data de 1 noiembrie, accesand www.tami.ro, copiii vor descoperi joculete interactive cu albinuta TAMI.

TAMI este o  revista care  doreste sa aduca ceva nou pe piata publicatiilor de acest gen din Romania, prin calitate grafica si continut, precum si prin rubricile “stiati ca” si “sfaturi pentru parinti” prezente in fiecare numar.
Publicatia isi propune sa dezvolte o viziune moderna, creativa si extrem de usoara de a dezvolta capacitatile intelectuale ale copiilor intre 3 si 7 ani. Astfel, revista poate fi folosita si ca material didactic de catre educatori.
   
Revista TAMI este editata de KFM Network, in 10 000 de exemplare distribuite in toata tara. Pretul revistei este de 4,9 RON, contine 16 pagini, full color,  format 210 x 297 mm.
Acest prim numar va fi insotit de un album Chipicao care le va dezvalui copiilor tainele capitalelor europene.

Parteneri: Chipita, revista Baby, radio Itsy Bitsy, playmania.ro si SEVEN Communications.

Bucuresti, 31.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *