free download 78 travel guides written by experts

Tamara Buciuceanu si Sorin Francu in DIVORTUL DE AUR!

Tamara Buciuceanu si Sorin Francu divorteaza pe 8 decembrie!

Spectacolul “Divortul de aur” la Palatul Copiilor din Bucuresti !

Oare cati dintre proaspetii casatoriti nu au macinat cu teama prin filtrul gandirii viitorul indelung alaturi de aceeasi persoana? Sau cati dintre cei care au implinit ani buni de casnicie nu au privit in urma cu regret sau poate cu bucurie? Iata ca Tamara Buciuceanu si Sorin Francu dezvaluie prin intermediul unei reprezentatii desavarsite, “Divortul de aur”, temerile sau bucuriile unui mariaj de-o viata.

Reprosuri, frustrari, adulter, frici, neimpliniri sau dorinte – toate acestea sunt transpuse in replici spumoase sau pline de profunzime si chiar tristete. O poveste in care se vor regasi toate cuplurile indiferent de varsta, Tarsita (de profesie corista) si Spirache Pitesteanu (trombonist) oferindu-le o experienta ce va da de gandit tuturor. Desi s-au scurs cincizeci de ani de casnicie pe care urmeaza sa si-i serbeze, iubirea e inca prezenta si se observa din tandretea cu care isi vorbesc, din gesturile marunte din reinnoirea juramintelor pe care si le-au facut cu cincizeci de ani în urma.

O comedie cu morala, dar si cu o tusa amara, textul fiind scris special pentru cei doi protagonisti, intr-o regie semnata de Nae Cosmescu. Spectacolul va avea loc in Bucuresti pe data de 8 decembrie, incepand cu ora 19.00 la Palatul National al Copiilor. 

Pretul biletelor pentru acest eveniment este de 40 RON, fiind disponibile in reteaua magazinelor Vreau Bilet –  Unirea Shopping Center, et. 2, Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu nr. 23), Pasajul Universitatii – Agentia Trident Touring, la Palatul National al Copiilor si online prin www.vreaubilet.ro.

Bucuresti, 12.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *