metalshow

Tamara Buciuceanu Botez – exemplu pentru cupluri in “Divortul de Aur”

Teatrul romanesc a oferit romanilor multi artisti de prestigiu, care merita toata lauda pentru o activitate bogata si incununata de succese. Ne face onoare sa amintim de una dintre doamnele teatrului romanesc, Tamara Buciuceanu Botez, care a interpretat cu dedicatie personaje faimoase din numeroasele sale filme si spectacole. A transformat un rol de profesoara de liceu intr-o legenda, caci nu putini sunt cei care au auzit de Madam Isoscel. Sa nu uitam nici de Coana Chirita, cea mai cunoscută dintre interpretele faimosului personaj. Dupa 57 de ani inchinati teatrului si filmului romanesc, Tamara Buciuceanu Botez este  plina de forta, talent si devotament fata de publicul sau.

Astfel, la varsta de 80 de ani, prin intermediul unei reprezentatii desavarsite, actrita va da viata Tarsitei, corista de profesie, care va oferi din experienta tumultoasa a unui mariaj de 50 de ani, venind astfel in intampinarea temerilor tuturor celor din public, care se vor regasi fara doar si poate in aceasta poveste de…divort.

Jucand in aceasta piesa alaturi de actorul Sorin Francu, Tamara Buciuceanu Botez va face un cuplu de zile mari in reprezentatia “Divortul de Aur” pe data de 8 decembrie, ora 19.00 la Palatul National al Copiilor prin replici spumoase, pline de profunzime.

Pretul biletelor pentru acest eveniment este de 40 RON, fiind disponibile in reteaua magazinelor Vreau Bilet –  Unirea Shopping Center, et. 2, Pasajul Universitatii – Agentia Trident Touring, la Palatul National al Copiilor si online prin www.vreaubilet.ro.

Bucuresti, 02.12.2009

{mosloadposition user9 {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *