metalshow

Talentul a fost aplaudat aseară de milioane de telespectatori

A șaptea ediție a celui mai tare show de divertisment, Românii au talent, a îmbinat perfect emoția cu adrenalina, pasiunea, forța, lupta, acțiunea și umorul. Talentul a fost prezent pe scenă în diverse forme, cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, au avut de fiecare dată reacții și comentarii care au făcut deliciul publicului, iar Smiley și Pavel Bartoș au asigurat distracția din culise.

Cea de-a șaptea ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:07, la nivel național, 3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:44, aproape 4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.


Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 17.8 puncte de rating și 44.3% share, de aproape cinci ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.6 puncte de rating și 9% share.

Emoție, pasiune și determinare

Aseară, telespectatorii au avut parte de o ediție incredibilă Românii au talent, plină de momente inedite, de concurenți care au transmis foarte multă emoție, au sensibilizat sau au amuzat, dar și de foarte multă distracție. Tot în ediția de vineri s-a apăsat ultimul golden buzz al acestui sezon, iar Andi Moisescu și-a trimis favoritul direct în semifinală.


Cei doi frați care formează grupul FL Brothers au dansat popping și au fost extrem de amuzanți și carismatici. Mișcările lor de dans electrizante i-au cucerit pe jurați, care le-au răsplătit talentul cu 4 de DA. ”Am în cap toată istoria cinematografului mut, mi-ați adus aminte de el și asta mi-a plăcut. Sunteți de acolo!”, a spus Florin.

Andreea Mădălina Micu a cântat aseară melodia It’s oh so quiet și a adus liniștea în sală, dar timbrul ei vocal puternic i-a făcut pe toți să tresară. Concurenta a fost aplaudată și apreciată pentru curajul de a cânta o piesă atât de dificilă. ”Bravo, Andreea! Foarte frumos ai cântat! Ai fost o surpriză foarte plăcută și mă bucur că ți-ai făcut curaj să vii și să te vadă o țară întreagă.”, a spus Andra. Andreea merge mai departe cu 4 de DA.

Alexandru Lică a prezentat un număr complex de dans, jonglerie și pictură. Concurentul a adus multă voie bună și emoție și a demonstrat că talentul său multiplu merită să continue competiția cu 4 de DA. ”Cred că ăsta este cel mai neașteptat mix pe care l-am avut la Românii au talent. Artă sacră, jonglerie, pictură și streetdance.”, i-a spus Andi în momentul jurizării.

Florin Zgăvârdici a fost acompaniat aseară la orgă de prietenul său, Constantin Bardan, și a interpretat melodia Ce mai faci, Maria?. A venit la Românii au talent să le arate tuturor că nu numai tinerii au talent și știu să se distreze și a reușit. A ridicat sala și jurații în picioare și a primit ropote de aplauze. La final, Mihaela i-a transmis: ”Domnule Florin, sunteți unul dintre artiștii români care merită aplauze în picioare, care merită iubire și respect!”. Concurentul a primit 4 de DA și merge în etapa următoare.

Cei 14 membri ai Ansamblului Ceatăra din Carei au adus dansul popular pe scenă și au introdus în momentul lor și câteva elemente la care jurații nu s-au așteptat. Toți s-au bucurat de energia pe care au adus-o la preselecții și la final au obținut 4 de DA, cu care merg mai departe în competiție. ”Dansul acesta popular n-a făcut decât să ilustreze un adevăr pe care cu toții îl știm, și anume: femeia este nu numai stâlpul familiei, ci este și cel mai bun sprijin al bărbatului când se duce la petreceri. Pentru că băieții obișnuiesc să se mai pună și-n cap!”, a spus Andi.

Akikai team a prezentat aseară un numă de arte marțiale plin de forță și elemente executate cu siguranță și precizie. Concurenții au fost plini de energie, jurații au fost impresionați de reprezentație, iar Mihaela a spus: ”Un moment plin de pasiunea voastră pentru acest sport, dar și de dorința voastră de a ieși în evidență în acest spectacol. V-a ieșit din plin.”. Akikai team a obținut 4 de DA și merge mai departe.

Trupa Artgenerator a adus la preselecțiile Românii au talent un moment de dans contemporan cu influențe folclorice. Un număr învăluit în mister și o poveste spusă prin mișcări perfecte de dans. ”Mi-a plăcut nervul cu care ați dansat, pasiunea cu care ați dansat și cred că asta mă va ajuta să iau o decizie în ceea ce vă privește.”, a spus Andra. Cele patru concurente au obținut 4 de DA și merg în etapa următoare.

La doar 13 ani Anamaria Picurici a cântat într-o manieră originală melodia Ups I did it again. Vocea ei puternică i-a cucerit pe jurați și, chiar dacă Florin i-a acordat NU, concurenta a primit 3 de DA, cu care merge mai departe, dar și sfaturi din partea juraților. ”Este prima oară când ascult această variantă. Ai 13 ani, ai o voce foarte puternică. Ce îmi dau seama e că nu ai pus încă amprenta pe melodie. În rest, a fost extraordinar! La 13 ani ești vis!”, i-a spus Andra.

Antonio Piodi a dansat hip-hop aseară și a demonstrat că este extrem de talentat și expresiv, iar mișcările lui au ridicat sala în picioare. Încântat de moment, Florin Călinescu a spus: ”Întotdeauna, oamenii, când au de-a face cu un curent nou, sunt puțin uimiți. Dar, cel mai important lucru este că ai umor și, dacă ăsta se poate cupla cu dansul, pentru mine este suficient!”. Cu Antonio ne revedem în etapa următoare, unde merge cu 4 de DA.

Ion Neamțu a imitat sunetele unor păsări și animale, iar jurații au interacționat cu el în timpul momentului. I-a amuzat pe toți și a primit aplauze la final. ”Eu zic că este suficient, data viitoare vino și cu niște desene, ca să înțelegem. S-ar putea să fie o diferență lingvistică. Eu îți dau un DA în faza asta!”, a spus Florin. Concurentul merge mai departe în competiție cu 4 de DA.

Alin Cubix a prezentat un număr de magie cu cărți, în care a schimbat rolurile: jurații au fost magicienii, iar el spectator. Momentul i-a vrăjit pe Andi, Mihaela, Andra și Florin, care l-au trimis în etapa următoare cu 4 de DA. La final, Andi Moisescu a spus: ”A fost un moment foarte reușit, e limpede. N-am simțit nevoia să mă întreb cum a făcut. La mine ăsta este lucrul cel mai important atunci când am un magician în față.”.

Ana Maria Christiana Doană a venit hotărâtă să câștige! A cântat melodia Iartă și a creat un moment emoționant, însă jurații nu au considerat piesa ca fiind potrivită vârstei ei, așa că au rugat-o să cânte o alta, acapella. ”N-ar fi fost rău să cânți cu totul altceva…”, i-a spus Andra. Micuța, de numai 11 ani, a interpretat melodia Hey mama și i-a cucerit pe toți! ”Vezi, Ana, vezi?”, a spus Mihaela, iar Smiley a completat: ”Vezi cât contează antrenorul?”. Ana Maria merge în etapa următoare cu 4 de DA.

Un concurent din Ruanda, unul din Togo și cel de-al treilea din Zalău. Aceștia formează grupul Ikhaya band life, care a cântat aseară muzică africană la percuție. Un moment plin de energie, vibrație și bucurie, care i-a impresionat pe jurați. La final, Andra a spus: ”Mulțumim! Ne vedem în etapa următoare!”.

Zaharia Anne Marie și Ramona Portase au prezentat un număr de dans contemporan și contorsionism. Cele două fetițe au fost grațioase, au transmis emoție și sensibilitate și au ajuns cu ușurință la sufletele juraților. Impresionat, Andi a spus: ”A avut o inocență momentul ăsta, care mi-a plăcut, pentru că mi-am adus aminte de o perioadă care nu mai există astăzi, când fetițele deveneau brusc Nadia Comăneci la bătătorul de covoare din spatele blocului”. Anne Marie și Ramona au primit 4 de DA și continuă competiția.


Cei doi membri ai trupei HHF au cântat o melodie hip-hop compoziție proprie. Au avut ritm, atitudine și au transmis perfect mesajul piesei. Încântat de moment, Florin a spus la final: ”Asta este esența: atitudine și text! Pentru mine ăsta-i hip-hop-ul. Cu restul, n-are niciun fel de importanță.”. Cu trupa HHF ne revedem în etapa următoare, în care merge cu 4 de DA.

Eric Țuțuianu a urcat pe scenă cu o mască pe față și a prezentat un monolog dramatic, Man. Publicul și juriul au fost surprinși, însă Florin Călinescu a răspuns replicilor concurentului. ”M-a bucurat să văd că m-a prins momentul, că am fost cu tine acolo în poveste. A fost o surpriză și mai plăcută când ți-ai scos masca.”, i-a spus Mihaela. Andra nu a fost convinsă de număr și a acordat NU, însă Eric merge mai departe cu 3 de DA.

Nu trece nicio zi în care Barra Gabor Orban să nu facă sport și să nu exerseze tehnici noi cu bicicleta. Concurentul a prezentat un moment de bike trial, cu sărituri incredibile și elemente care i-au ținut pe toți cu sufletul la gură. La final, atât publicul, cât și jurații s-au ridicat în picioare pentru a-l aplauda, iar Andi Moisescu a spus în momentul în care a apăsat butonul auriu: ”Vreau să spun un singur lucru: avem o comunitate extraordinară de bikeri de trial și mă bucur foarte tare să văd că, aproape în fiecare sezon avem câte un reprezentant și mai bun. Aș vrea să dau un semnal pentru toți cei care doresc să investească în acest sport și vreau să fiu unul dintre marii susținători ai acestei categorii. Drept pentru care, dragă Gabor Orban, te duci direct în semifinală!”.

Cei patru membri ai trupei Melodi au interpretat melodia Nothing else matters la 4 instrumente: percuție, contrabas, fluier și țambal și au demonstrat că au muzica în sânge. Impresionată, Andra le-a spus concurenților: ”Mie mi se pare că e rețeta potrivită pentru Românii au talent și exact ce-mi doresc să aud aici și acum.”. Cu trupa Melodi ne revedem în etapa următoare a competiției, în care merge cu 4 de DA.

Cea de-a șaptea ediție Românii au talent le-a adus telespectatorilor momente impresionante, emoție și distracție.

Căutarea continuă şi noi concurenţi sunt gata să-şi demonstreze talentul vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *