free download 78 travel guides written by experts

Talente din intreaga lume, in programul Adecco Way to Work

“Adecco Experience” ii va ajuta sa faca primul pas in cariera, insa numai unul va deveni “CEO-ul Adecco pentru o luna”

Adecco Group, liderul mondial in furnizarea de servicii specializate in resurse umane, a anuntat astazi talentele ce isi vor incepe cariera in cele mai mari companii din lume. Tineri din 54 de tari au fost testati si selectati pentru proiectul “Adecco Experience”, ce presupune o luna de practica profesionala ce le va spori sansele de angajare. Pe tot parcursul lunii iulie, 10 candidati vor fi selectati pentru sansa de a deveni “CEO-ul Adecco timp de o luna”, sub directa supervizare a CEO-ului Patrick De Maeseneire.

Tinerii se confrunta cu multe indoieli atunci cand sunt in cautarea primei experiente de lucru. Ce atitudini sunt de succes intr-un cadru profesional? Cum lucrezi in echipa intr-o organizatie globala? Este profilul meu in conformitate cu cerintele unei cariere in marketing sau ar fi mai bine sa ma axez pe managementul de resurse umane? Voi avea propria afacere sau comunicarea digitala este viitorul meu?

Cu ajutorul experientei Adecco si prin cooperarea unor companii internationale de succes, in luna iulie, tineri din 54 de tari vor avea sansa sa gaseasca raspunsuri la aceste intrebari. Timp de o luna, vor acumula experienta in domenii ce variaza de la productie la marketing, vanzari, comunicare si resurse umane. Aceasta prima experienta profesionala este o oportunitate excelenta pentru ca ei sa invete practic, sa se testeze si sa demonstreze valoarea talentului si motivatiei lor. La sfarsitul proiectului, Adecco va continua sa ii sustina cu sfaturi pentru cariera.

Somajul in randul tinerilor este una dintre cele mai mari probleme ale timpurilor noastre. Astazi, in Europa, 23.5% dintre tinerii cu varstele cuprinse intre 15 si 24 de ani sunt fara slujba. Rata de somaj in randul tinerilor este de 56.9% in Grecia, 53.5% in Spania si 43.3% in Italia si 25% in Romania. Totodata, sunt 7 milioane de posturi neocupate in Europa si Statele Unite din pricina faptului ca tinerii prezinta o lipsa de experienta in raport cu cerintele companiei. In 2013, Adecco a decis sa preia initiativa si sa isi ofere expertiza pentru a ajuta tinerele talente. Programul Adecco “Way to Work” este proiectat intr-o maniera ce le ofera tinerilor experienta profesionala si indrumare pentru a-si spori sansele de angajare si de a face primul pas in cariera lor.

Pe durata lunii iulie, talentele care au aplicat si pentru programul “CEO pentru o luna” vor trece printr-o noua etapa de selectie. La sfarsit, numai unul va dovedi ca el sau ea sunt potriviti pentru a fi numiti „CEO al grupului Adecco pentru o luna”, sub directa supervizare a CEO-ului Patrick De Maeseneire. El va fi mentorul candidatului de succes in cadrul unei experiente unice, anume oportunitatea de a descoperi cum este sa conduci o companie inclusa in topul 500 Fortune, companie cu 31.000 de angajati si mai mult de 650.000 de asociati in intreaga lume.

„Credem cu tarie ca problemele aduse de situatia economica a ultimilor ani trebuie tratate ca niste provocari si transformate in oportunitati de crestere. Asadar, proiectul Adecco Experience vine in intampinarea acesui potential si realizeaza fundatia transformarii lor pe un palier pozitiv. Si pe cine ne putem baza si putem sustine mai consistent, daca nu pe tinerii lumii, cei ce reprezinta viitorul? Initiativa internationala se muleaza perfect pe nevoile si realitatea locala, unde deja observam o crestere a salariilor, semn ca piata se recupereaza. Insa pentru a intari acest trend e imperios necesar sa descoperim si pregatim oameni de top, asa cum suntem obisnuiti si am invatat piata.” declara Florin Godean, Country Manager Adecco Romania.

Pentru mai multe detalii despre candidati, vizitati site-ul nostru www.adeccowaytowork.com. De asemenea, puteti urmari experienta Adecco cu hashtag-ul #AdeccoExperience si pe Facebook si sa ii sustineti in cursa pentru CEO-ul lunii.

Adecco este un brand social. Pentru a fi conectaţi în timp real la noutăţile companiei, ne puteti urmări şi aici:
https://www.facebook.com/AdeccoRomania
https://twitter.com/AdeccoRomania

https://www.youtube.com/channel/UCAUxyInTV3wl_jlpIQt8DlQ

https://plus.google.com/113662743293030955457/posts
.

Grupul Adecco este lider mondial in furnizarea de servicii specializate de resurse umane.

Serviciile oferite au la baza 50 de ani de experiența și cunoștințe, acumulate de-a lungul timpului, metode și tehnici moderne de lucru, cunoașterea pieței din Romania și ințelegerea clara a nevoilor clienților.

Adecco ofera o gama completa de servicii de resurse umane unui numar de peste 100.000 de clienți in fiecare zi: selectie și recrutare pentru plasament permanent, munca temporara, outsourcing, management de proiect, recrutare in masa, calcul salarial, onsite, centru de evaluare, outplacement și outstaffing (reconversie profesionala externa), administrare personal.

Bucuresti, 26.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *