metalshow

Take Your Brows To The Next Level

Rimmel lansează două noi produse pentru stilizarea sprâncenelor – Brow Pro Micro 24H Precision Pen & Brow Pro Microdefiner Pencil

Nu mai încape îndoială că sprâncenele ocupă un loc deosebit de important în cadrul oricărui look, iar stilizarea acestora depinde atât de preferințele personale, cât și de produsele folosite. Rimmel este într-o permanentă cercetare pentru a putea crea cele mai diverse și mai calitative produse pentru umplerea și definirea sprâncenelor tale.

Fă cunoștință cu cele două produse din noua gamă Brow Pro: Micro 24H Precision Pen și Microdefiner Pencil!

Brow Pro Micro 24H Precision Pen

Make-up artiștii recomandă în acest sezon sprâncenele naturale, voluminoase, cu un contur cât mai puțin definit, iar creionul-cariocă Micro 24H Precision-Stroke este ideal pentru a obține un astfel de efect elegant.

Micro 24H Precision Pen

Vârful produsului este extrem de subțire, pentru a-ți permite să desenezi foarte precis fire de păr oricât de fine sau de groase îți dorești. În plus, datorită formulei budge-proof, cu o rezistență de până la 24H, nu va trebui să îți faci griji în legătură cu retușarea sprâncenelor – machiajul tău va arăta impecabil, așadar, la petrecere, festivaluri, plajă, ieșiri în oraș cu prietenii și nu numai.

Produsul este disponibil în 3 nuanțe: 001 Blonde, 002 Honey Brown și 003 Soft Brown.

*Preț recomandat: 39,91 RON

Brow Pro Microdefiner Pencil

“Vârful precis, peria spiralată și culoarea potrivită fac din acest produs aliatul numărul 1 în conturarea sprâncenelor. Trasează ușor fire subțiri, acolo unde acestea lipsesc, estompează cu peria și combină două nuanțe pentru senzația de volum și naturalețe”, spune Adina Vlad, Make-up Artist Rimmel London România, despre noul creion de sprâncene.

Brow Pro Microdefiner Pencil

Brow Pro Microdefiner Pencil conține o formulă cremoasă, dar încorporată într-un creion cu vârf foarte fin, de 1,5 mm, plat, ce îți permite să îți stilizezi sprâncenele în cele mai mici detalii.

Acesta vine în completarea gamei de produse Rimmel London destinate sprâncenelor și este disponibil în 3 nuanțe naturale: 001 Blonde, 002 Soft Brown și 003 Dark Brown.

*Preț recomandat: 27,85 RON

Fie că vei opta pentru Brow Pro Micro 24H Precision Pen sau pentru Brow Pro Microdefiner Pencil, vei putea soluționa problema golurilor din sprâncene ce ncesită acoperire sau pur și simplu vei obține volumul mult-dorit al sprâncenelor tale. Rezultatul va fi unul profesionist, long-lasting, asemănător cu cel pe care ți-l oferă un produs hi-end.

Diferența dintre cele două produse constă în formula acestora (tip cariocă sau tip creion), precum și în posibilitatea de a obține un contur foarte bine definit (Brow Pro Micro 24H Precision Pen) sau unul mai natural (Brow Pro Microdefiner Pencil).

Enjoy your result and Live The London Look!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *