free download 78 travel guides written by experts

Tagor a tras linie după un 2016 de succes, cu rezultate foarte bune în vânzări

Dezvoltatorul rezidențial Tagor a vândut, în anul 2016, 130 de apartamente în toate proiectele rezidențiale dezvoltate în București, Timișoara și Arad și a început faza a doua de dezvoltare a proiectelor din Arad, Bragadiru și Timișoara.

Lucrările pentru cea de-a doua fază din cadrul proiectului rezidențial din Bragadiru, Adora Urban Village, cuprinzând două noi blocuri cu un total de 94 de apartamente, a început în august 2016, pe fondul dezvoltării masive din această zonă, care s-a schimbat şi aglomerat extraordinar de mult în ultimii 3-4 ani. Prima fază din cadrul proiectului Adora Urban Village a fost vândută în totalitate.
De asemenea, lucrările de construcție din cea de-a doua fază a proiectului Adora Park din Arad vor porni pana la jumatatea anului 2017 și vor include un parc și un bloc cu 106 apartamente. Prima fază din cadrul proiectului este 100% vândută.

În plus, ansamblul rezidențial Adora Forest din Timișoara va continua să se dezvolte în 2017 cu cel de-al doilea bloc cu 115 de apartamente la un standard de calitate superior.

Prima fază a proiectului Andora Forest, blocul cu 107 apartamente și garsoniere mari, cu parter și 11 etaje, este vândută în proporție de 90%.

În toate proiectele dezvoltatorului imobiliar Tagor, cea de-a doua fază vine cu îmbunătățiri ale standardelor construcțiilor rezidențiale, introducând la toate apartamentele în curs de dezvoltare sistemul de încălzire prin pardoseală, în locul încălzirii clasice prin calorifere de fier sau aluminiu. Încălzirea prin pardoseală este o soluție modernă, ce economiseşte energie şi este eficientă din punct de vedere al costurilor, şi care va fi standard pentru toate apartamentele, fără niciun cost suplimentar pentru cumpărători.

Vânzările merg bine și la proiectul Adora Pipera unde echipa Tagor a vândut 60% din unități.

Proiectele Adora sunt o investiţie imobiliară de succes a fondului britanic Patron Capital sub managementul dezvoltatorului imobiliar şi administratorului de proprietăţi Tagor. Proiectele Adora au demarat în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucureştiului, au continuat în 2014 şi 2015 cu Adora Park în Arad, Adora Forest în Timişoara şi Adora Pipera din nordul Bucurestiului.

Proiectele Adora vor fi prezente în cadrul ediției de primăvară a Târgului Național Imobiliar TNI din perioada 19-21 mai, la Palatul Parlamentului-Sala Unirea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *