Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Tag: consum mediu lunar trafic internet Romania

Fiecare roman a consumat lunar 28 GB de trafic internet

Fiecare roman a consumat lunar 28 GB de trafic internet

Business, Business, IT, Marketing, Media
In medie, un roman a consumat lunar 26 GB prin internetul fix si 2,3 GB prin internetul mobil. In primul semestru al acestui an, traficul mediu lunar per locuitor a crescut cu 15% in cazul internetului fix, insa cel de internet mobil a inregistrat o crestere spectaculoasa de 49% per locuitor. Internet mobil Datele prelucrate de ANCOM pentru prima jumatate a anului 2018 arata ca numarul conexiunilor 4G a crescut in continuare cu un ritm sustinut, de 12%, ajungand la aproape 9 milioane. Astfel, conexiunile 4G reprezinta 46% din numarul total de conexiuni la internet mobil, iar 39% sunt conexiuni 3G, ponderea conexiunilor de mare viteza ajungand la 85% din totalul de 19,3 milioane conexiuni de internet mobil. Traficul total de internet mobil a crescut cu 48% in primele sase luni ale aces...