free download 78 travel guides written by experts

Tabara Forum IT

Duminica, 28 august, a avut loc ceremonia oficiala de incheiere a primei editii a taberei nationale Forum IT, dezvoltata ca proiect UNESCO in cadrul programului international "Education for All by 2015". Maratonul de intalniri organizate de asociatiile Alumno si Spare Time Group (STG) intre cei aproape 200 de tineri informaticieni si expertii celor 14 companii partenere a luat sfarsit in prezenta domnului deputat Varujan Pambuccian, presedintele Comisiei pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor din Camera Deputatilor, care a declarat participantilor:

"Daca vreti sa va spun cateva vorbe, v-as da cateva sfaturi din experienta mea de programator. Primul sfat ar fi, pentru ca sunteti la varsta asta, sa incercati […] sa va faceti propriul vostru business. Daca nu veti reusi, mergeti la o companie mare. E foarte greu sa reusesti. Iti trebuie pentru asta foarte multe lucruri pe langa simplul talent de programator, dar merita sa incercati. Macar o data! In perioada asta pana cand terminati o facultate, e bine sa lucrati intr-o firma mare. Dar sa aveti in cap ideea asta, ca in momentul in care ati terminat facultatea sa puteti iesi pe piata cu ceva. E foarte important lucrul asta. Daca n-o sa reusiti nu e nici o nenorocire, dar e bine sa incercati."
Bilantul succint al celor patru zile de dezbatere interactiva, in fapt o dezvoltare in spatiul real a discutiilor de pe forumul de discutii www.forumit.ro, a fost prezentat de realizatorul TV Catalin Grosu, care a conchis:

"O astfel de aventura a cunoasterii, sustinuta de noi, jurnalistii de stiinta, trebuie sa continue. Prezenta atator colegi din mass media la un eveniment mai mult decat inedit se datoreaza nu numai curiozitatii lor cu iz profesional, ci calitatilor d-voastra, care ati inteles ca performanta poate fi obtinuta daca va asociati, va informati si actionati impreuna, chiar si in timpul liber. Reveniti si va vom fi din nou alaturi, asa cum cred ca o vor face si companiile care v-au invitat in aceste zile sa le deschideti portile".

Conceptul "Forum IT la iarba verde" s-a dovedit a fi un succes, atat prin intentia declarata a participantilor de a forma in judetele din care provin noi structuri asociative in domeniul TI&C, cat si prin participarea la dezbateri a unor firme de prestigiu ca: Microsoft, Siveco, Asus, Intel, Maguay, Isis M3, iNES Telecom, Romtelecom, Astral Telecom, Softwin, Romsym Data, Class IT, linux360. Prezenta acestora la nivel de  CEO, CTO, PR Manager, Brand Manager sau Human Resources Manager si sprijinul material al unor firme ca ISIS M3, AxelSoft, SMC Networks, Flamingo Computers, Ubisoft, Softpedia, editura Amaltea si Romdur Gravura a devenit cunoscuta publicului prin efortul partenerilor media National TV, N24, National FM, JurnalOnline, MyComputer, Chip Romania, Level, XtremPC, MyLinux, MyHardware, CD  Forum, PC Games si a celor web media phpbb.ro, jucausii.ro si Albaportal.net – Media office.

Tuturor le multumim!

Poze si detalii la tabara.forumit.ro {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *