free download 78 travel guides written by experts

Tabăra Copilăriei a fost prima tabără din viața a 24 de copii de la Școala Gimnazială din comuna Brastavățu, județul Olt

A patra ediție Tabăra Copilăriei, organizată de Fundația Mereu Aproape și Sika România în luna aprilie la Bușteni, a reprezentat o experiență unică pentru cei 24 de copii din județul Olt care au participat. Ei sunt elevi la Școala Gimnazială din comuna Brastavățu și au rezultate bune la învățătură, în ciuda greutăților cu care familiile lor se confruntă și a faptului că, pentru ei, vacanțele nu înseamnă mai mult decât zile libere.

În Tabăra Copilăriei, ei au trăit momente inedite și s-au bucurat din plin: nu au fost doar pentru prima dată în tabără, ci și pentru prima dată cu autocarul, trenul și telegondola, pentru prima dată în Bușteni, Brașov și Sinaia. Copiii au vizitat Mănăstirea Caraiman, Palatul Peleș și orașul Brașov, s-au jucat mult în aer liber, dar și cu Spiderman, pe care nu îl mai întâlniseră până atunci. Tabăra Copilăriei reprezintă mai mult decât joacă și drumeții. Prin activitățile pe care le fac, copiii învaţă ce înseamnă comunicarea, spiritul de echipă, corectitudinea, atenția și își dezvoltă curiozitatea, discernământul și independența.

Sika România este partenerul exclusiv, deja de patru ani, al Fundației Mereu Aproape în acest proiect de investiție în educație menit să aducă fericirea copilăriei celor care nu au experimentat-o pe deplin. „Suntem alături de Tabăra Copilăriei, deja această tabără a devenit o tradiție pentru noi și ideea este că noi ne încărcăm de această bucurie a copiilor și pentru anul viitor, pentru că ne așteaptă și pe noi provocări; în mod sigur ne dorim să continuăm tradiția. De altfel, și compania noastră este una cu tradiție dar, în același timp, își dorește să investească în viitor. Lucrurile se leagă foarte simplu”, a declarat Ioana Lorenc, Head of Marketing Sika România.

Tabara Copilariei2019

Cei mici au vorbit cu încântare despre tabără afirmând că este „Chiar foarte frumoasă. Uimitoare și îmi place chiar foarte mult pentru că mă distrez”, „Îmi place foarte mult, colegii de cameră sunt foarte buni. Niciodată n-am mai fost într-o tabără!”.

„Anul acesta suntem la a patra ediție a proiectului nostru Tabăra Copilăriei, cu ajutorul prietenilor de la Sika România, și ne bucurăm că putem să le oferim încă o surpriză copiilor care nu au avut chiar atât de multe vacanțe”, a spus Maria Ioniță, Project Managerul campaniei „Schimbă o viață”.

Proiectul Tabăra Copilăriei se desfășoară în cadrul campaniei „Schimbă o viață” a Fundației Mereu Aproape al cărei scop este de a-i sprijini pe românii care fac tot posibilul să trăiască demn, ai căror copii merg la școală și au rezultate bune la învățătură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *