free download 78 travel guides written by experts

Syscom Digital deruleaza prima campanie de mobile marketing pentru BELLA Bulgaria

Syscom Digital, una dintre cele mai importante agenţii specializate în servicii digitale, comunicare şi marketing pe mobil, a fost desemnată, în urma unui proces de selecţie, pentru a implementa prima campanie de mobile marketing pentru BELLA Bulgaria – “A sosit vremea plăcintelor şi a premiilor din belşug!”.

“Am livrat pentru acest proiect “gustos” atât partea de creaţie cât şi implementarea şi derularea campaniei în mediul digital. Este o campanie promoţională de tip clasic în care încercăm să folosim cât mai ingenios tool-urile pe care le avem pentru a genera rate de răspuns cât mai mari. Pe măsura ce interacţionăm cu participanţii la promoţie – consumatorii noştri, vom avea grijă pe viitor să îi reactivăm în aşa fel încât să menţinem un ritm ridicat al interactivităţii acestora cu brandul şi după terminarea campaniei ” a declarat Maia Novolan, Director General al Syscom Digital, legat de acest proiect.

BELLA beneficiază aşadar de tehnologia şi mecanismele necesare pentru derularea campaniei, respectiv de componentele de SMS Marketing, Web şi Infoline, pornind de la elaborarea conceptului creativ al campaniei până la managementul bazelor de date, customer care şi optimizarea constantă a rezultatelor.

Campania promoţională se desfăşoara la nivel naţional în perioada 1 martie – 31 mai 2011 şi se adresează tuturor consumatorilor şi potenţialilor consumatori de produse BELLA. Aceştia pot participa la campanie daca achiziţionează orice produs din gama BELLA şi înscriu codul unic descoperit pe cardul ce se află în interiorul ambalajelor promoţionale, prin una din cele trei modalităţi de înscriere: SMS, Web sau Infoline.

Se vor câştiga premii în valoare totală de 34.069,70 RON oferite prin tragere la sorţi, ce includ: 15 premii pe săptămână a câte 1 mixer vertical Moulinex şi 20 de premii finale constând în câte un aragaz Candy.

Bucuresti, 28.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *