free download 78 travel guides written by experts

SysCAD Solutions viitor partener pentru distributia echipamentelor

Spectra-Precision si Nikon-Trimble in Romania

In luna noiembrie 2007, SysCAD Solutions a fost vizitata de Regional Sales Manager pentru Europa de Est al firmei Trimble Co. Ltd. Urmare a acestei vizite, SysCAD Solutions S.R.L se afla in stadiul final al discutiilor privind distributia echipamentelor Nikon-Trimble si Spectra-Precision pentru Romania.
 
Trimble Co. Ltd este o companie privata din SUA, fiind primul producator mondial de aparatura pentru masuratori terestre, cu aplicabilitate diversificata. Pentru mai multe detalii puteti vizita site-ul www.trimble.com.
  Nikon-Trimble si Spectra-Precision produc echipamente din gama statiilor totale, sisteme de pozitionare globala (GPS), teodolite electronice, nivele automate si laser, sisteme automate pentru constructii.
 
SysCAD Solutions este o companie romaneasca privata, specializata in echipamente si solutii pentru masuratori terestre si proiectare asistata de calculator. Avand o vasta experienta in domeniul echipamentelor topografice, firma este distribuitor autorizat al marcilor Magellan Navigation S.A – Franta, Pentax Precision Instruments – Japonia, South Surveying & Mapping Instruments, Suzhou FOIF – China, Carlson Software – USA, Progesoft Spa – Italia.
 

Bucuresti, 14.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *