free download 78 travel guides written by experts

Symfollies – un serial in premiera

Aţi auzit vreodată de Symfollies™? Symfollies™ este o lume magică. Locuitorii ei sunt de fapt instrumente muzicale ce fac parte dintr-o orchestră simfonică. Viaţa acestor locuitori este foarte asemănătoare cu viaţa noastră, dar are şi deosebirile ei. Personajele nu comunică prin vorbire, ca noi, oamenii, ci toate acţiunile şi expresiile lor sunt exprimate prin intermediul muzicii clasice.
 
În serialul „Symfollies™”, personajele principale sunt Tata Bass, Mama Celine, băiatul lor Stradi şi fetiţa, pe nume Viola. Sau pe scurt: Familia Viorilor. Împreună cu celelalte instrumente din orchestra simfonică, ei au parte de aventuri amuzante şi sensibile, bineînţeles, toate în ritmul muzicii! Symfollies™ este un proiect desfăşurat în totalitate în această lume imaginar-fantastică a muzicii. Ideea de bază a seriei „Symfollies™” este aceea de a familiariza copiii cu sunetele muzicii clasice, într-un mod cât mai plăcut şi mai facil pentru aceştia. Symfollies este foarte deschis şi foarte accesibil celor mici, şi chiar întregii familii. Copiii sunt fascinaţi de animaţie, auzind acordurile muzicii clasice în acelaşi timp. Fără să realizeze, ei intră astfel în contact cu sunetele şi melodiile acestui gen muzical şi încep să prindă şi să iubească muzica clasică!

Urmăriţi acest serial inedit la Minimax, începând cu data de 5 noiembrie, de luni până vineri, de la orele 12:00, respectiv 19:00!

Bucuresti, 26.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *