metalshow

Sylvie moderatoare la TVR International

Sylvie a semnat contractul cu TVR International, pentru emisiunea  "Dedicatii Muzicale la  TVRi", inclusa in grila de toamna a postului. Prima editie, va fi transmisa in direct, duminica , 28 septembrie, incepand cu orele 20:00. Timp de o ora si jumatate, Sylvie, va fi receptionata pe toate continentele, si va da curs dedicatiilor si mesajelor romanilor de pretutindeni. Telespectatorii vor avea posibilitatea de a face urari sau dedicatii , celor dragi, atat telefonic cat si online prin intermediul mail-urilor sau mesajelor de pe messenger. De asemenea, in fiecare editie, Sylvie, noua moderatoare, va oferi telespectatorilor un cadou muzical, o piesa din repertoriul personal, etno sau pop-dance. Colaborarea artistei  cu TVRi a inceput mai demult, cu ocazia invitatiei de a prezenta o editie speciala a emisiunii, impreuna cu fosta ei trupa, si a continuat ulterior cu  prestatia din vara acestui an, de la Costinesti, cand a fost  din nou gazda emisiunii.
Sylvie, nu este la prima experienta de acest gen, prezentand timp de un an si jumatate o emisiune saptamanala de trei ore, in direct, la Favorit TV, impreuna cu Benone Sinulescu, si apoi, Gelu Voicu si cu putin timp in urma, fiind realizatoarea emisiunii "Fitze de vacanta" la OTV.          

Dupa debutul emisiunii "Dedicatii muzicale la TVRi" din 28 septembrie, Sylvie, pregateste pentru inceputul lunii octombrie, o editie speciala cu transmisii de la Viena, din cadrul Festivalului de Jazz "Hot Romania".  Coprezentatorul emisiunii va fi Daniel Mecu, colegul Silviei de la Facultatea de Teatru Hyperion, cunoscut publicului pentru rolul din serialul "Clanul Spranceana".

Bucuresti, 24.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *