free download 78 travel guides written by experts

Sybase PowerDesigner pozitionat in Challengers Quadrant

conform studiului independent 2009 Enterprise Architecture Magic Quadrant

Sybase, Inc. (NYSE: SY), liderul industriei de software enterprise si mobil a anuntat pozitionarea sa de catre Gartner Inc. in Challengers Quadrant din Magic Quadrant Enterprise Architecture (EA) solutii de raportare,  creat de Robert Handler si Chris Wilson.

"Astăzi, organizatiile sunt tot mai mult axate pe ridicarea puterii Enterprise Architecture pentru imbunatatirea afacerilor si a IT-ului. Clienţii noştri ne spun că PowerDesigner este instrumentul EA pentru vizualizarea în mod clar şi punerea în aplicare rapid si eficient a schimbarilor previzionate", a spus David Dichmann, senior manager de produs, Sybase®, PowerDesigner. "Credem că poziţia noastră în Challengers Gartner Quadrant este încă o dovadă a adoptării de către piaţă a abordării Sybase. De asemenea, se valideaza rolul puternic al PowerDesigner de a oferi clientilor abilitatea de creare a unei viziuni largi a intreprinderii, prin sinergia clara, concisa si precisa a metadatelor, din toate cele trei puncte de vedere ale organizatiei – afaceri, informatie si tehnologie”.

PowerDesigner este lider in industria de modelare a metadate-lor şi o soluţie de management pentru modelarea datelor, arhitectura  informaţiilor şi arhitectura intreprinderii, sprijina implementari  EA, de la planificarea afacerilor si pana la desfasurarea lor, prin tehnologia sa unica Link & Sync. PowerDesigner elimină intreruperile care blochează fluxul de cunoştinţe între părţile interesate, ofera arhitectilor intreprinderii o analiza de impact reala, managementul schimbarilor de design–time si tehnici de management al metadatelor.

“Datorita noilor capabilitati ale PowerDesigner de a sustine implementarile EA, nu ne surprinde faptul ca Gartner i-a recunoscut calitatile” a spus Jeff Coleman, director EA la Constellation Energy. “Planurile noastre de implementare EA in 2010 include PowerDesigner pentru ca am fost foarte placut impresionati de noile trasaturile EA ce au fost implementate incepind cu versiunea 15.”

Bucuresti, 16.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *