free download 78 travel guides written by experts

Sybase IQ introduce Business Analytics

Companiile pot acum implementa modele analitice rapide, puternice si predictive cu Sybase IQ 15.1, beneficiind de costuri minime

Sybase, Inc. (NYSE: SY), lider in industria de mobile software a anuntat astazi disponibilitatea Sybase IQ 15.1 cu business analytics in-database, cea mai noua versiune a serverului analitic cu orientare pe coloane. Sybase IQ manevreaza cu usurinta cele mai provocatoare cereri de raportare si analiza, oferind rezultate rapide, mult mai precise, care se adreseaza necesitatii crescute de anticipare a riscului si a gasirii oportunitatilor in climatul de business global.

Sybase IQ 15.1 ofera functionalitati noi si inteligente ce permit utilizatorilor sa-si controleze risk management-ul, detectia fraudelor, strategia si procesul de investitii, ca si produsele competitive, strategiile de marketing si clientii, prin rularea in timp real a analizelor predictive direct in baza de date Sybase IQ 15.1, crescand acuratetea si rapiditatea in folosirea datelor organizationale. Aceasta abordare inteligenta permite companiilor sa faca predictii mai bune in ce priveste riscul si oportunitatile in afaceri.
 
‘’Am dezvoltat un numar substantial de aplicatii statistice in cadrul departamentului nostru de Business Intelligence Deployment Center si am gasit un mare avantaj in folosirea Sybase IQ  15.1 beta program’’ a spus Masatoshi Yokogawa, senior expert, Departamentul de Cercetare si Dezvoltare al NTT DATA CORPORATION.  “Adaugarea de functiuni numerice analitice in Sybase IQ 15.1  ne va oferi dezvoltarea mai rapida a unor aplicatii si va permite procesului de calcul sa se apropie de datele noastre, cu un risc de securitate mult scazut. Credem ca solutia  Sybase IQ 15.1 in-database va oferi un mare avantaj pentru utilizatorii ce au nevoie sa efectueze analize predictive din seturi de date foarte mari, cu o mai mare rapiditate’’.
 
“In abordarile traditionale de analiza a datelor, utilizatorii finali transporta datele in afara bazei de date pentru procesare. Aceasta activitate ocupa cel putin 75% din timp si impune contrangeri severe asupra rezultatelor’’ a spus Partha Sen, CEO la Fuzzy Logix. ‘’Prin rularea algoritmilor nostri direct in Sybase IQ 15.1 analistii pot acum sa livreze analize predictive si task-uri de data-mining complexe cum ar fi analiza Componentelor Principale, Regresia Lineara si Logistica si Clustering strict prin baza de date, facand asta mult mai rapid si mai usor decat oricand, obtinand rezultate remarcabile cu privire la riscurile intreprinderii si la oportunitatile de piata’’.

Bucuresti, 30.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *