free download 78 travel guides written by experts

Sybase castiga premiul Best Enterprise Data Management

Revista Waters Readers pozitioneaza Sybase ca cel mai bun vanzator de Enterprise Data Management, pentru al doilea an la rand

Sybase, Inc (NYSE: SY), lider in industria de software mobile si enterprise, a anuntat astazi ca Revista Waters a votat compania ‘’Cel mai bun vanzator de Best Enterprise Data Management’’. ‘’Sybase a primit cel mai mare procentaj de voturi de la  cititori si a castigat la aceasta categorie al doilea an la rand. Recunoasterea Sybase este parte din ierarhizarea Waters pentru 2009, un premiu respectat in industrie, unde invingatorii sunt alesi de cititorii calificati al revistei Waters, o publicatie IT cu mai mult de 10.000 de unitati’’.

Pentru a adresa  EDM (enterprise data management) si a face fata unor provocari precum data mining, modeling de prognoza, raportare si BI (business intelligence), Sybase ofera un ansamblu de tehnologii de management baze de date pentru pietele de capital. Sybase® Adaptive Server® Enterprise este un sistem performant de mission-critical database management, care ofera clientilor Sybase un avantaj operational prin reducerea costurilor, a riscurilor si propulseaza sistemele de comert de pe Wall Street de douazeci de ani. Serverul analitic Sybase IQ lucreaza cu o multitudine de sisteme de operare, platforme hardware, si aplicatii analitice. Ca baza de date de varf, column-oriented, Sybase IQ ofera raspunsuri de pana la 100 de ori mai repede decat sistemele traditionale RDBMS.

In plus, pentru a permite luarea deciziilor in timp real si in mod securizat in afaceri, Sybase a  livrat Sybase CEP pentru potentialul de analiza si Sybase RAP – The Trading Edition™ Enterprise cu serii analitice construite la inceputul acestui an. Sybase RAP cu Sybase CEP este acum singura solutie care cuprinde serii analitice built-in time, o platforma de market data, cu timp de asteptare foarte scurt, intr-un singur produs – o marire de succes a platformei analitice care deja ajuta multe piete de capital sa-si imbuntateasca performantele.

“Pentru al doilea an consecutiv, cititorii revistei Waters au imbratisat brandul si reputatia Sybase pentru livrarea a celei mai bune solutii de enterprise data management’’ a spus Phil Albinus, editor al Waters. ‘’Prin plasarea pe primul loc intre companiile de Enterprise data management, cititorii Waters au recunoscut Sybase ca lider de piata. Managementul datelor firmei nu a fost niciodata mai important. Cum industria incearca sa-si revina, profesionistii IT au in vedere Sybase pentru nevoile lor in ceea ce priveste enterprise data”.

“Suntem onorati ca cititorii revistei Waters au recunoscut Sybase ca cel mai bun vendor de Enterprise Data Management, pentru al doilea an consecutiv’’ a spus Eric Johnson, senior vice-presedinte si director general de servicii financiare al Sybase. “Ne luam  in serios rolul de partener de incredere care-si ghideaza clientii prin mediul tensionat care dureaza de 18 luni. Toate acestea fac parte din efortul nostru permanent de a livra cele mai bune solutii care se adreseaza punctelor nevralgice ale Wall Street’’.

Despre Sybase, Inc.

Sybase este cea mai mare companie de enterprise software, dedicata in exclusivitate pe managementul si mobilizarea informatiei, de la centrul de date pana la utilizatorul final.

Sybase furnizeaza solutii open si cross-platform in masura sa livreze in mod securizat informatia, oricand si oriunde. Cele mai critice date din lume, din domeniile Comert, Financiar, Guvern, Sanatate si Aparare ruleaza pe Sybase. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati website-ul Sybase la www.sybase.com 

Despre Relational Romania

Relational Romania este subsidiara Relational Technology, una dintre companiile IT de succes, ce activeaza in Sud Estul Europei, cu sucursale in Grecia, Bulgaria, Serbia, Malta, Cipru, Polonia, Ucraina si Romania. Relational Romania este distribuitorul exclusiv (produse, training, consultanta si suport tehnic) al Sybase in Romania.

Relational a fost infiintata in 1995, avand ca obiectiv oferirea de solutii software integrate. Treisprezece ani mai tarziu, compania sustine deja numeroase proiecte pentru companii importante, ajutand la dezvoltarea avantajelor competitive ale acestora prin oferirea unor solutii inovatoare, in masura sa creasca valoarea comerciala a oricarui tip de informatie de business.Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati website-ul RelationalRomanialawww.relational.ro

Bucuresti, 29.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *