free download 78 travel guides written by experts

Swami Jyothirmayah, un renumit maestru spiritual din India, vine la Bucuresti

Pe 16 decembrie, Swami Jyothirmayah, autoritate internaţională a Fundaţiei Art of Living, va susţine la Bucureşti conferinţa pentru public intitulată MINTE, MUZICĂ, MEDITAŢIE, la Casa de Cultura a Stundenţilor Bucureşti, începând cu ora 19.30. În perioada 18 – 21 decembrie, va susţine seminarul “Programul pentru fericire”, adresat celor care urmăresc dobândirea armoniei interioare. Swami Jyothirmayah soseşte în România la invitaţia The Art of living România care, prin instructorii săi autorizati, aplică diverse programe de eliminare a stresului şi auto-dezvoltare bazate în mare parte pe tehnici de respiraţie, meditaţie şi yoga. Aceste programe au ajutat mii de oameni din toată lumea să invingă depresia, tendinţele violente sau suicidale.

Fundatia ART OF LIVING Romania are bucuria să anunţe două evenimente de exceptie care vor avea loc în luna decembrie 2014, ambele susţinute de Swami Jyothirmayah – o autoritate internaţională a Fundaţiei Art of Living şi unul dintre discipolii avansaţi ai renumitului lider mondial spiritual, Sfinţia Sa Sri Sri Ravishankar.

Născut în 1972 într-o familie creştină ortodoxă din Kerala din sudul Indiei, Swami Jyothirmayah a fost crescut într-o manieră convenţională, frecventând orele de religie, în completarea orelor obişnuite de şcoală. La scurt timp după ce a absolvit studiile Facultaţii de Literatură de la Universitatea din Calcutta şi s-a alăturat afacerii de familie, s-a întâmplat să se înscrie la cursul de bază Art of Living. Impresionat de program, a ales să urmeze toate cursurile de nivel superior şi, ulterior, a decis să se dedice servirii umanităţii devenind instructor al acestor programe.

Călătorind în mai mult de 40 de ţări din Europa, în ţările din extremul Orient, Orientul mijlociu şi Asia de sud-est, Swami Jyothirmayah împărtăşeşte tuturor înţelepciunea indiană antică cu privire la arta de a armoniza corpul, respiraţia şi mintea.

Mult renumit pentru puterile sale de vindecare miraculoase, prezenţa sa atrage mulţimi de oameni din toate straturile sociale. În toate ţările în care a călătorit, se formau cozi interminabile de oameni care stăteau să primească binecuvântările sale iar Swami Jyothirmayah continua să-i acopere cu binecuvântări chiar şi atunci când trebuia să facă asta timp de 12-15 ore.

ART OF LIVING ("Arta de a Trai" ) este o organizaţie educaţională şi umanitară multilaterală, non-guvernamentală şi not-profit, prezentă azi în peste 152 de ţări printre care şi România. Fondata in 1982 de catre Sri Sri Ravi Shankar, "Arta de a Trai" este una dintre cele mai mari organizaţii de voluntariat din lume care a inspirat şi continuă să inspire milioane de oameni la nivel mondial pentru a contribui la reînvierea valorilor umane, a lasa deoparte diferenţele şi a se dedica împreună binelui comun.

Unul dintre aceste programe este “Programul pentru fericire” al carui scop este de a da fiecarui participant încrederea de a se extinde şi de a trece dincolo de convingerile limitative, capacitatea de a-şi elibera mintea de trecut şi de temerile viitoare şi de a duce o viaţă împlinită. Participanţii plecă de la curs cu un set de tehnici pe care le pot practică în viaţa zilnică şi ale căror beneficii se extind permenant apoi.

Între 16 şi 21 decembrie 2014, se oferă ocazia de a trăi o experienţă deosebită participând la evenimentele susţinute de Swami Jyothirmayah când pacea, lumina şi adevărul din noi se trezesc la întâlnirea cu maestrul. Prin mijlocirea de către Swami Jyothirmayah, accesul către propria iluminare devine mai uşor.

Mai multe detalii despre cele două evenimente, despre Swami Jyothirmayah şi despre ART OF LIVING găsiţi pe site-ul www.artofliving.ro.

Bucuresti, 08.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *